Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Pe langa cunoscutul model de naluca dedicat pescuitului la avat, Spro isi completeaza portofoliul cu noul ASP Speed Spin.spro asp speed spin

Spro Asp Speed Spin este o naluca bine gandita pentru o evolutie rapida in apele curgatoare. Forma hidrodinamica cu care a fost inzestrata a fost atent analizata si evaluata in diferite sesiuni de pescuit pe ape curgatoare.Spro Asp Speed Spin este o naluca bine gandita pentru o evolutie rapida

Concept si design

Gasim imbunatatiri si un concept luat de la zero dedicat exclusiv pescuitului la avat. Corp alungit, greutatea comasata in partea inferioara a nalucii, suport rigid pentru paleta rotativa din zona terminala. Taie bine apa si nu opune o rezistenta mare in recuperare. Acest lucru favorizeaza posibilitatea de a utiliza lansete mai blande fara probleme . Se diminueaza vibratiile in lanseta (datorita paletei rotative alungita) considerabil.

Greutate si evolutie

Cele 16 grame care formeaza intregul ansamblu sunt suficiente pentru distante care pot atinge si 40 de metri. Tot aici , trebuie punctat faptul ca se poate pescui extrem de usor pe zonele cu ape mici langa maluri unde este prezenta si vegetatia. Nu cade repede si imediat ce a intrat in evolutie isi va pastra traiectul fara dificultati.

La contactul cu apa s-a diminuat drastic sunetul creat. Speed Spin devine astfel o naluca reactiva discreta care nu mai sperie avatii atunci cand sunt extrem de precauti.
Paleta rotativa face parte din clasa celor pentru ape curgatoare si se activeaza de la primele recuperari.

Vine in 6 variante de culori. Nu sunt alese la intamplare. Practic, s-au decis exclusiv paternurile care au randament ridicat in pescuitul avatului.

Spro Asp Speed Spin vine “ incaltat “ cu ancore Gamakatsu.

Este o naluca ce nu trebuie sa lipseasca din trusa pescarului de avat.

Daca te intereseaza pescuitul la avat vezi si :

PESCUITUL, DUNAREA SI AVATUL
PESCUIT LA AVAT PE DUNARE – NALUCI
Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)