Inapoi

Spray Garbolino Protectie Carbon 150ml

Producator
SKU
40330G-SPRAY

Comenzi telefonice 031 433 44 44

68,50LEI

Indisponibil

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Spray Garbolino Protectie Carbon 150ml

Spray Garbolino Protectie Carbon 150ml
Probabil unul dintre cele mai importante consumabile care nu trebuie sa lipseasca din trusa unui pescar care isi indrageste echipamentul, sprayul de intretinere se foloseste pentru tratamentul, binemeritat, al vergilor si al lansetelor. Asigura o mai buna glisare a segmentelor componente, evita blocarea lor si, de asemenea, este important in prelungirea perioadei de utilizare.
Instructiuni de folosire:
Stergeti cu o carpa umeda blankul lansetei sau tronsoanele scoase pe rand prin segmentul de baza al vergilor, manerelor de minciog sau rubesienei. Indepartati astfel particulele mari de mizerie depusa. Aplicati pe toata lungimea blancului spray-ul. Lasati 30 de secunde sa actioneze, apoi stergeti din nou cu o laveta (de preferat din microfibra).
Operatiunea se efectueaza si in interiorul segmentelor de carbon (daca vorbim de vergi, rubeziene sau manere de minciog). Incercati sa repetati operatiunea, preferabil, dupa fiecare partida de pescuit. Indeparteaza foarte bine microparticulele de praf, nisip, care provoaca de cele mai multe ori fisuri, mai ales cele de grafit (carbon) inalt modular.
- cantitate:150ml

Specificatii Spray Garbolino Protectie Carbon 150ml

Producator Garbolino
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:1

Buna ziua, Care este diferenta intre acest spray si Garbolino protectie carbon ptfe-cod produs 40330G-SAVE (produs indisponibil) Multumesc frumos

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Cele doua spray-uri Garbolino sunt dedicate intretinerii blank-urilor lansetelor sau a vergilor. Modelul Spray Garbolino Protectie Carbon 150ml este utilizat in reparatii si finisaje de dimensiuni reduse, precum fisuri sau zgarieturi. Cel de-al doilea model, Spray Garbolino Protectie Carbon PTFE150ml are in continut PTFE sau teflon, utilizat in protejarea si mentinearea in conditii optime a sectiunii de imbinare a tronsoanelor. Acesta se aplica sub forma de pelicula pentru intretinere.

Va multumim!

Pune o intrebare despre Spray Garbolino Protectie Carbon 150ml
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie