Inapoi

Voblere Kenart

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 434

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 434

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui vobler Kenart

Pescuitul la rapitori, indiferent daca tehnica utilizata este spinning sau casting are nevoie de elemente de echipament si tipuri de naluci a caror calitate a fost demonstrata pentru a putea obtine recultate bune la fiecare partida de pescuit la rapitori, Astfel, pentru pescuitul rapitorilor exista o gama variata de naluci care pot fi utilizate cu succes in diferite situatii. Pentru pescarii care folosesc voblere ca naluci artificiale acestea pot fi de diferite modele, dimensiuni si greutati. Utilizarea unui vobler Kenart ofera garantia calitatii si a performantei pentru care sunt cunoscute produsele brandului in randul pescarilor de rapitori.

Cum alegem un vobler Kenart

Alegerea unui vobler Kenart se poate face tinand cont de mai multe criterii. Specificatiile lansetei sau caracteristicile locului de pescuit conteaza in alegerea nalucii utilizate. De asemenea culoarea, greutatea, adancimea de evolutie sau tipul voblerului (crankbait, minnow, jerkbait, lipless, glider).

Kenart Flash este o serie de voblere fabricata manual. Lestajul cu plumb cu care este echipa fiecare vobler faciliteaza lansarile la distante mai iar evolutia sa este la suprafata.

Kenart Shark este un vobler potrivit pentru aplicatii difeirte, pentru pescuitul la clean sau pastrav pe rauri mari si medii.

Kenart Hunter este potrivit pentru pescuitul pe rauri si lacuri. Functioneaza perfect in apa de mica adancime fiind recomandat pentru ape curgatoare. Faciliteaza lansarile la distanta datorita constructiei sale putand fi folosit la pescuitul la clean, pastrav si biban.

Winner Pro este un vobler unic pentru ape curgatoare fabricat manual si testat o perioada indelungata inainte de a fi lansat pe piata. Are o evolutie rapida fiind perfect pentru pastrav, biban sau clean.

Kenart Dancer este un vobler versatil fiind potrivit atat pentru pescuitul de suprafata cat si pentru cel la adancime.

Hunter, Pill, Dancer, Shark, Winner, Spike, Diver, Fox, Lucky, Winner Pro, Basss Jerk, Flash, Bison sunt doar cateva din modelele Kenart potrivite pentru pescuitul rapitorilor. Astfel, indiferent de tehnica practicata sau de experienta fiecarui pescar acestia au posibilitatea de a gasi in gama voblerelor Kenart modele care sa imbunatateasca rezultatele pe care le obtin in timpul partidelor de pescuit.

De ce sa alegi un vobler Kenart de la Total Fishing

In oferta Kenart existenta in cel mai mare magazin online de pescuit din Romania se regasesc numeroase voblere la preturi mici, ieftine, accesibile pentru fiecare pescar indiferent de bugetul de care dispune. Toate produsele au specificatii care permit identificarea rapida a modelului dorit iar recomandarile consultantilor Total Fishing faciliteaza alegerea unui produs potrivit cerintelor care sa aduca noi trofee la fiecare partida de pescuit la rapitori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur