Inapoi

Mulinete spinning, casting Ryobi

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete de spinning casting Ryobi

Pescarii care practica pescuitul la rapitori atat cei pasionati de spinning cat si cei care practica castingul pot obtine rezultate imbunatatite in timpul sesiunilor de pescuit utilizand elemente de echipament de calitate. Astfel, indiferent daca este vorba de produsele unui brand preferat sau de studierea specificatiilor unei mulinete, alegerea unui produs de calitate va face diferenta intre o sesiune reusita de pescuit si un esec. Mulinetele Ryobi realizate pentru pescuitul la rapitori ofera avantajul unei constructii rezistente si a functionarii performante. Astfel acestea pot fi utilizate atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin rezultatele fiind impresionante.

Cum alegem o mulineta de spinning, casting Ryobi

Pentru alegerea unei mulinete pentru rapitori, indiferent de tehnica practicata (casting sau spinning) pescarii acorda importanta spcificatiilor pe care fiecare mulineta le are. Pentru a alege mulineta de spinning pescarii vor cauta noutati sau modelele deja cunoscute ale brandurilor preferate stiind ca acestea vor rapsunde cerintelor lor si vor imbunatati rezultatele obtinute in timpul partidelor de pescuit la rapitori.

Mulintele Ryobi se remarca prin constructia robusta fiind unele din mulinetele performante utilizate atat de pescarii cu experienta cat si de catre cei care sunt la inceput de drum in acest domeniu. Astfel, materialele performante utilizate sunt completate de tehnologiile performante ale brandului (Infinite Anti Reverse, Balanced Roler System, Flat Oscilattion System, Worm Shaft Oscillation, S- Oscillation System). Corpul si rotorul din aluminiu ofera rezistenta si mentine greutatea redusa a intregului ansmblu. Componentele din otel inoxidabil prelungesc durata de viata a mulinetei. Ryobi Oasis, Ecusima VI, Verum, Applause CR, Maturity FD, Excia, TT Power.

Sistemul de franare rezistent la apa pe care il au mulinetele Ryobi permit utilizarea acestora o perioada indelungata in cele mai bune conditii atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin.

De asemenea pentru anumite modele exista posibilitatea achizitionarii separate a unui tambur de rezerva ceea ce constituie un avantaj pentru pescarii care utilizeaza mulinetele Ryobi, in cazul ruperii accidentale a firului sau pentru adaptarea diametrului de fir la situatiile concrete apatute in timpul partidei depescuit.

Angrenajele performante, constructia puternica si rezistenta mulinetei la solicitarile aparute in timpul sesiunilor de pescuit recomanda mulinetele Ryobi pentru pescuitul la rapitori.

Astfel, atat pescarii care nu au o experienta vasta in domeniu cat si pescarii profesionisti pot alege o mulineta Ryobi fara sa regrete. Calitatea materialelor utilizate si preturile mici ale modelelor le recomanda pentu spinning.

De ce sa alegem o mulineta de spinning, casting Ryobi de la Total Fishing

In oferta magazinului de pescuit online si fizic sunt disponibile diferite modele de mulinete Ryobi pentru spinning, atat noutati cat si modele cunoscute petnru rezultatele bune obtinute cu ajutorul lor. Specificatiile produselor si recomandarile consultantilor permit alegerea modelui potrivit fiecarui situatii.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite