Mulinete spinning, casting Colmic

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

32 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

32 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete pentru rapitori Colmic

Pescuitul la rapitori este insotit de provocari si rezultate spectaculoase. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate la sfarsitul fiecarei zile de pescuit este necesara utilizarea unei mulinete care sa permita lansarile precise la locul dorit, controlul perfect al nalucii si recuperarea usoara a pestilor prinsi, indiferent de intensitatea drillului. Utilizarea unei mulinete pentru pescuitul la rapitori Colmic ofera garantia unei constructii performante care a fost conceputa pentru a raspunde cerintelor pescarilor indiferent de situatie.

Cum alegem o mulineta pentru rapitori Colmic

Pescarii de rapitori, indiferent de tehnica practicata, spinning sau casting, de buget sau experienta au nevoie de mulinete de calitate pentru a prinde exemplarele dorite de rapitori. Astfel, acestia pot alege mulineta dupa brandul pe care il prefera, caracteristicile locului de pescuit, naluca si lanseta pe care o folosesc sau bugetul disponibil.

Alegerea unei mulinete pentru rapitori din gama Colmic se poate face in functie de specificatiile sau bugetul bisponibil. Astfel, avem garantia unei cosntructii robuste ce se remarca atat in timpul lansarilor repetate cat si a recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni indiferent de intensitatea drillului.

Constructia robusta a mulinetelor Colmic, realizata cu ajutorul celor mai performante materiale (corp din duraluminiu, pinion central din bronz, rotor din aluminiu) utilizarea celor mai noi tehnologii si rezistenta componentelor impotriva actiunii corozive a apei sarate recomanda mulinetele Colmic pentru utilizarea atat in timpul sesiunilor de pescuit de apa dulce cat si pentru pescuitul marin.

Tehnologiile utilizate la constructia mulinetelor Colmic (System One Way Anti-Reverse, Computer Balanced Rotor, System Power Line Roller Anti Reverse) asigura rezistenta si performanta acestora in fata celor mai mari provocari aparute in timpul sesiunilor de pescuit la rapitori permitand imbunatatirea rezultatelor obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia sunt la inceput de drum in acest domeniu.

Colmic Basker, Simba, Typhon, Etan, Exiter, Tiff, VRZ, Ever, Rog, Kiger, Amunk, Magneto Herakles, Atos, Marzal sunt doar cateva din modelele mulinetelor de spinning Colmic recomandate pentru pescuitul la rapitori. Acestea pot fi alese in functie de marimea dorita si puterea lansetei utilizate sau alte preferinte.

De ce sa alegi o mulineta pentru rapitori Colmic

Numeroase modele de mulinete pentru spinning sau casting sunt disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic Total Fishing la preturi mici accesibile pescarilor de rapitori. Specificatiile care insotesc fiecare produs pentru a facilita identificarea modelului cautat, alaturi de recomandarile consultantilor Total Fishing permit alegerea unei mulinete potrivite pentru fiecare aplicatie a pescuitului la rapitori avand garantia utilizarii in cele mai bune conditii o perioada indelungata de timp.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar