Inapoi

Lansete spinning, casting Spro

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

40 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

40 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de rapitori Spro

Pentru pescuitul la rapitori pescarii pot tine cont de tehnica practicata, fie ca vorbim de spinning sau casting sau de caracteristicile celorlalte elemente de echipament pe care le utilizeaza. Brandurile producatoare de echipament de pescuit au dezvoltat game de produse care sa rapunda cerintelor pescarilor si sa le asigure acestora obtinerea celor mai bune rezultate. Lansetele Spro pentru pescuitul la spinning ofera calitatea caracteristica produselor brandului, rezistenta in fata provocarii exemplarelor de mari dimensiuni si sensibilitatea blank-ului specifica pescuitului de finete.

Cum alegem o lanseta de rapitori Spro

Pescarii pot alege lansetele de rpaitori in functie de preferinte, tehnica practicata sau loc de pescuit ales. Lansetele Spro realizate pentru pescuitul la rapitori acopera aplicatiile pescuitului la spinning de la pescuitul usor, pescuitul urban pana la pescuitul exemplarelor mari de avat, stiuca si salau, acestea sunt realizate pe blank-uri rezistente din carbon  si au un raport calitate pret excelent.

Spro Freestyle Solidz este o serie de lansete dedicata pescuitului urban. Lungimea de 1.80m pe care o au majoritatea modelelor, constructia rezistenta a blank-ului si culorile puternice recomanda aceste lansete pentru pescuitul urban.

Spro CRX este o serie ce  cuprinde lansete realizate pe blank din carbon cu actiune rapida ce permite lansarie precise la distante mari. Echipate cu mandrina ergonomica si mener din pluta care permite o priza sigura si controlul perfect al nalucii, lansetele din aceasta gama au rezerve mari de putere pentru a raspunde atacurilor violente ale pradatorilor de mari dimensiuni. CRX Asp/Zander este ideala pentru salau, pastrav si avat.

Spro Power Catcher Jig Spin sunt dedicate pescuitului la spinning si au un raport calitate pret excelent, remarcandu-se atat prin blank-ul din carbon cat si prin elementele de calitate cu care sunt echipate. Astfel, sunt un instrument util pentu pescarii incepatori. Seria este recomandata pentru pescuitul cu jiguri la stiuca, salau sau avat.

Spro FreeStyle Litz Dropshot sunt concepute pentru tehnica Dropshot. Realizate pe blank-uri din carbon lansetele din aceasta serie asigura un control perfect al nalucii fiind perfecte pentru spinning.

De ce sa alegi o lanseta de rapitori Spro de la Total Fishing

In oferta magazinului de pescuit online si fizic sunt disponibile numeroase modele de lansete pentru rapitori Spro astfel incat fiecar pescar poate gasi lanseta potrivita pentru cerintele sale. Specificatiile prezente la fiecare lanseta alaturi de recomandarile consultantilor Total Fishing faciliteaza alegerea unei lansete pentru rapitori indiferent de bugetul disponibil sau experienta pescarilor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur