Inapoi

Lansete spinning, casting Jaxon

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 212

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 212

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de rapitori Jaxon

Orice pescar ce practica pescuitul la rapitori cunoaste importanta utilizarii unei lansete care sa ii permita deplasarea usoara si manevrarea rapida in timpul lansarilor si recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni. Lanseta utilizata trebuie sa asigure performanta lansarii precise a nalucii la distanta dorita si recuperarea usoara a exemplarelor prinse. Gama variata a lansetelor pentru rapitori Jaxon este disponibila pentru casting si spinning si ofera garantia utilizarii unui produs realizat cu materiale de calitate. Jaxon a dezvoltat de-a lungul timpului tehnologiile si materialele pe care le utilizeaza pentru a oferi lansete performante la preturi avantajoase pescarilor de rapitori.

Cum alegem o lanseta de rapitori Jaxon

Lansetele de rapitori pot fi alese de fiecare pescar in functie de caracteristicile locului de pescuit ales pentru urmatoarea iesire in mijlocul naturii, de tehnica practicata (pescuitul la spinning sau casting) sau de pestele dorit (stiuca, salau, biban etc). Naluca folosita si specificatiile acesteia fie ca vorbim de voblere, naluci metalice, plastice moi etc. si actiunea, puterea de aruncare si lungimea lansetei sunt importante pentru alegerea modelului de lanseta pentru rapitori.

Constructia speciala a blank-ului usor din carbon care dispune de rezerve mari de putere in conditiile unui diametru redus, elementele cu care este echipat si finisajul manerului, sunt alte cateva detalii importante in decizia de achizitionare a unei lansete pentru rapitori. Lansetele de spinning sau casting sunt realizate pe blank-uri din materiale rezistente si usoare cu ajutorul tehnologiilor performante, fiind disponibile atat pentru pescarii cu experienta cat si pentru cei incepatori in acest domeniu al pescuitului. Variant Pro Texa Spin. Arcadia Spinning, Varis Pro Spinning, Impress GTX Spin, Tryton GTX Spin, Antris HTI Smart, Genesis Pro, Symbian HX Razor, Grey Stream Ultra Spin, sunt doar cateva din seriile lansetelor Jaxon pentru spinning si casting.

De sa alegi o lanseta de rapitori Jaxon de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete Jaxon pentru rapitori disponibile la oferte si preturi mici in magazinul de pescuit online si fizic alaturi de specificatiile fiecarui produs si recomandarile consultantilor Total Fishing permit alegerea lansetei potrivite pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur