Inapoi

Lansete spinning, casting Cormoran

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 67

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 67

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Cormoran

Pasionatii pescuitul la rapitori, oricare ar fi tehnica pe care o prefera, au nevoie de echipament care sa le permita libertatea de miscare pentru descoperirea exemplarelor de mari dimensiuni. Lanseta pe care o utilizeaza orice pescar de rapitori trebuie sa asigure performanta lansarii precise a nalucii la locul dorit si recuperarea usoara a pestilor prinsi. Lansetele pentru rapitori Cormoran sunt disponibile intr-o gama variata de modele pentru spinning avand garantia calitatii pe care produsele brandului au dovedit-o in numeroase randuri de-a lungul anilor. Cormoran isi manifesta interesul in dezvoltarea tehnologiilor si materialelor pe care le utilizeaza la fabricarea lansetelor pentru ca fiecare pescar sa beneficieze de o lanseta care sa raspunda cerintelor si sa-i depaseasca asteptarile.

Cum alegem o lanseta de rapitori Cormoran

Lansetele de rapitori pot fi alese dupa tehnica practicata (pescuitul la spinning sau casting etc) sau in functie de pestele dorit - stiuca, salau, biban, etc. Modelul nalucii utilizate si caracteristicile acesteia (voblere, naluci metalice, plastice moi etc) alaturi de specificatiile lansetei (actiune, putere de aruncare si lungime) sunt detalii importante pentru alegerea unei lansete de spinning

Materialul din care este realizat blank-ul (High Density Composite, Carbon), elementele care il echipeaza (inele din oxid de titan, mandrina Cormoran), finisajul manerului, sunt alte caracteristici care conditioneaza alegerea lansetei potrivite. Lansetele de spinning sunt realizate pe blank-uri din materiale inovatoare cu utilizarea celor mai noi tehnologii fiind la dispozitia pescarilor experimentati si a celor incepatori. Corman GTS TP, Cross Water Classic Spin, Softlure HF, Raycor X, Ticora Red Spin, GTS Lure Champ, I-Cor Black sunt doar cateva din seriile lansetelor Cormoran pentru spinning.

De sa alegi o lanseta de rapitori Cormoran de la Total Fishing

Diferitele modele de lansete Cormoran pentru rapitori disponibile la oferta in magazinul de pescuit online si fizic asigura posibilitatea alegerii unei lansete de rapitori la un pret excelent.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur