Mulinete feeder Nevis

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete feeder Nevis

Pentru partidele de pescuit la feeder alegerea mulinetei potrivite pentru lansarile la distanta dorita si recuperarea usoara a pestilor prinsi indiferent de intensitatea drillului poate influenta rezultatele obtinute atat de catre pescarii cu experienta in domeniul pescuitului stationar cat si de catre cei care sunt la inceput. Exista diferite modele de mulinete pentru pescuitul la feeer realizate de numerosi producatori, unele sunt binecunoscute altele sunt noutati, fiecare pescar putand alege un model pe care si-l doreste. Utilizand o mulineta pentru pescuitul la feeder Nevis, pescarii au asigurarea unei constructii rezistente, fiabile la un pret excelent.

Cum alegem o mulineta feeder Nevis

Mulinetele pentru pescuitul la feeder pot fi alese de fiecare pescar in functie de carcteristicile locului de pescuit ales, de distanta la care doreste sa arunce sau greutatea momitorului utilizat. De asemenea lanseta folosita impreuna cu mulineta este foarte importanta in decizia de achizitionare a unei mulinete pentrtu pescuitul la feeder. Mulinetele Nevis sunt realizate cu ajutorul materialelor rezistente si utilizand tehnologii performante (Anti Twist System, S- Stroke System, Antireverse System) care se imbina pentru a rezulta mecanisme durabile ce asigura o functionare optima o perioada indelungata. Constructia performanta recomanda mulinetele pentru pescuitul la feeder Nevis pentru o gama variata de aplicatii ale pescuitului stationar pe lacuri si ape curgatoare. Nevis Tactic Feeder, Fullback 3000 Aqua Feeder, Motive Carp, Method Feeder sunt doar cateva din modelele mulinetelor Nevis dedicate acestei tehnici a pescuitului stationar.

De ce sa alegi o mulineta feeder Nevis

In oferta Nevis pe care o regasin in cel mai mare magazin online si fizic de pescuit din Romania sunt disponibile numeroase modele de mulinete pentru pescuitul la feeder la preturi mici, accesibile oricarui pescar indiferent de buget. Specificatiile adaugate la toate produsele permit alegerea mulinetei dorite in functie de raportul de recuperare, capacitatea tamburului, greutate sau sistemele care sunt incluse pentru functionarea uniforma a fiecarui model. Recomandarile primite de la consultantii magazinului asigura posibilitate alegerii usoare a unei mulinete care va deveni un partener de incredere la urmatoarele partide de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar