Inapoi

Lansete bolognese Jaxon

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

46 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

46 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete bolognese Jaxon

In momentul in care decidem sa alegem o lanseta pentru pescuit tinem cont de tehnica practicata. Astfel, pescuitul la bolognesa ca si alte domenii presupune utilizarea echipamentului potrivit pentru a maximiza sansele de a adauga noi exemplare in seria trofeelor obtinute. Lansetele Jaxon sunt realizate pe blank-uri rezistente din fibra de carbon sau compozit si reusesc sa mentina o calitate superioara fiind potrivite atat pentru cerintele pescarilor cu experienta cat pentru cei care abia acum descopera frumusetea pescuitului stationar.

Cum alegem o lanseta bolognesa Jaxon

Lansetele bolognese sunt alese de fiecare pescar in functie de mai multe criterii. Sunt pescari care doresc noutati sau oferte pentru bolognese, de asemenea brandul, specficatiile, lungimea sau caracteristicile locului ales pentru urmatoarea partida de pescuit sunt detalii importante in alegerea unei lansete bolognese. Iar daca sunt pescari care doresc sa gaseasca o bologneza ieftina si buna, Jaxon poate sa ofere solutia perfecta.

Lansete realizate pe blank-uri rezistente din carbon sau compozit, echipate cu inele si madrina de calitate, cu modele care acopera o gama larga de aplicatii ale pescuitului stationar pe lacuri sau ape curgatoare. Constructia robusta a acestora si rezistenta elementelor cu care sunt echipate permit utilizarea un timp indelungat in cele mai bune conditii indiferent de situatiile aparute la locul de pescuit ales. De asemenea, lansetele bolognese Jaxon asigura calitatea componentelor mentinand un pret avantajos care este accesibil oricarui pescar indiferent de bugetul de care dispune. Astfel, se pot alege modelele potrivite pentru orice situatie intalnita in timpul pescuitului pe ape curgatoare sau lacuri.

Lansetele bolognese Jaxon acopera lungimile de la 4 la 7m si au puterea de aruncare de pana la 40g in functie de model pentru a oferi pescarilor posibilitatea de a alege modelul potrivit oricarui loc de pescuit preferat.

Jaxon Antris HTI, Genesis Pro, Zafira Tele, Arcadia TX, Intensa GTX Alpha, Intensa GTX Beta etc sunt doar cateva din modelele lansetelor bolognese aflate in portofoliul Jaxon. Acestea sunt concepute sa reziste in fata diferitelor situatii cu care se pot confrunta pescarii de stationar.

De ce sa alegi o lanseta bolognesa Jaxon de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete bolognese care sunt disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic Total Fishing la preturi mici accesibile oricarui pescar pormit gasirea unei lansete care sa permita utilizarea in diferite aplicatii. Specificatiile care insotesc produsele alaturi de recomandarile consultantilor aflati mereu la dispozitia clientilor permit alegerea modelului potrivit de lanseta bolognesa pentru fiecare situatie.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur