Inapoi

Rod pod-uri Cormoran

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui rod pod Cormoran

In timpul sesiunilor de pescuit la crap pasionatii acestui tip de pescuit au nevoie de echipement potrivit atat pentru lansarea la distanta dorita si recuperarea in siguranta a exemplarelor prinse cat si petnru fixarea lansetelor in asteptarea semnelor ca pestele este pe vad. Astfel de-a lungul anilor numeroase branduri producatoare de echipament de pescuit au dezvoltat game de produse dedicate acestor elemente ce asigura protectie lansetei si pozitionarea corecta a acesteia in asteptarea pestilor.

Utilizarea unui rod pod Cormoran garanteaza calitatea produselor care a dus la dezvoltarea brandului si caracteristicile performante ale rod pod-urilor. Acestea sunt concepute pe baza experientei acumulate de-a lungul anilor dedicati producerii si dezvoltarii gamei de produse destinate atat pescarilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum in domeniul pescuitului.

Cum alegem un rod pod Cormoran

Alegerea unui rod pod se face tinand cont de mai multe criterii pentru ca acesta sa raspunda nevoilor pescarilor de crap. Numarul de posturi si constructia, materialul si designul sunt printre detaliile importante in momentul alegerii unui model de rod pod.

Rod pod-urile Cormoran sunt realizate cu ajutorul materialelor de cea mai buna calitate si al tehnologiile inovatoare. Astfel designul inovator si versatilitatea modelelor sunt completate de materialele performante utilizate.

Rod pod-urile Cormoran au sistem rapid de instalare, cadru din aluminiu si picioare telescopice care permit montarea pe orice tip de teren.

In functie de numarul de lansete pe care le utilizam se poate alege un rod pod cu 3 posturi avand buzzbari pentru trei lansete de crap. Modelele rod pod-urilor sunt potrivite pentru pescuitul in diferite zone (rauri, lacuri), bucurandu-se de stabilitate pe teren denivelat. Sistemul de fixare pe care il au picioarele Quicklock imbunatateste pozitia lor si stabilizeaza rod pod-ul. Sistemul de reglare a unghiului de inclinare si suprafata rezistenta la socuri si deteriorare sunt alte elemente care demonstreaza calitatea produselor Cormoran.

Cormoran Gun Rod, Rod&High Pod, sunt doar cateva din modelele rod pod-urilor Cormoran care se remarca prin design functional si trasaturi ce raspund cerintelor pescarilor de crap si ajuta la imbunatatirea rezultatelor obtinute de acestia indiferent de locul de pescuit ales sau de experienta de care se bucura fiecare.

De ce sa alegi un rod pod Cormoran de la Total Fishing

In oferta disponibila in cel mai mare magazin online de pescuit din Romania, Cormoran are numeroase modele de rod pod la preturi mici, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai performante materiale. Intreaga gama a produselor Cormoran se bucura de standarde inalte e calitate la preturi excelente. Specificatiile pe care le putem studia la fiecare produs alaturi de recomandarile consultantilor faciliteaza alegerea unui rod pod potrivit oricarei exigente.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur