Inapoi

Rod pod-uri CarpPro

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui rod pod Carp Pro

Pentru pescuitul la crap alegerea unor elemente de echipament care sa permita fixarea pozitiei lansetelor in timpul asteptarii unor semnale ca pestii de mari dimensiuni sunt in apropierea momelii este esentiala. Exista numeroase modele de rod pod, fiecare pescar putand alege un model in fucntie de numarul lansetelor pe care le utilizeaza la o iesire la pescuit. Utilizarea unui rod pod Carp Pro asigura o constructie usoara, dimensiuni compacte la transport si un design functional care permite ajustarea pozitiei pentru a se potrivi fiecarei situatii specifice locului de pescuit ales.

Cum alegem un rod pod Carp Pro

Pentru pescuitul la crap alegerea unui rod pod se poate face in functie de numarul de posturi potivit numarului de lansete pe care le foloseste un pescar sau de materialul sau caracteristicile dorite de acesta la un sistem de fixare apozitiei lansetelor in timpul partidelor de pescuit. Rod pod-urile realizate de Crp Pro sunt robuste si au pozitia si inaltimea picioarelor ajustabile. De asemenea, materialul din care sunt realizate este aluminiu rezistent la coroziune si la zgarieturi si asigura o utilizare indelungata in cele mai bune conditii. Designul modern cu 4 posturi pentru utilizarea a patru lansete si posibilitatea de ajustare a pozitiei ii asigura stabilitate pe orice fel de teren. Rod pod-ul Carp Pro are dimensiuni compacte la transport si husa inclusa care ii asigura protectia in timpul trasnportului si depozitarii.

De ce sa alegem un rod pod Carp Pro de la Total Fishing

Numeroase rod pod-uri sunt disponibile in oferta magazinului online si fizic de pescuit Total Fishing. Rod pod-urile Carp Pro sunt disponibile la un raport calitate pret foarte bun, astfel incat pescarii care doresc un sistem de fixare a lansetelor rezistent si adaptabil la diferite situatii pot studia specificatiile existente pentu a vedea caracteristicile produselor( material, numar posturi, finisaj etc). Recomandarile consultantilor faciliteaza alegerea unui produs care raspunde cerintelor pescarilor de crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur