Inapoi

Lansete crap Anaconda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de crap Anaconda

Pasionatii pescuitului la crap cunosc importanta utilizarii unei lansete cu rezerve mari de putere care sa permita lansarile precise la mare distanta si recuperarea in siguranta a exemplarelor de crap de mari dimensiuni. Lansetele Anaconda pentru pescuitul crapului se remarca prin calitatea deosebita si rezistenta blank-ului, prin componentele cu care sunt echipate lansetele si finisajul elegant, clasic.

Cum alegem o lanseta de crap Anaconda

Fiecare pescar poate alege lanseta sau lansetele pentrru pescuitul la crap in functie de preferinte, de caracteristicile locului de pescuit ales, de mulineta utilizata ( ex. Anaconda Avalanche 14000) sau tehnica practicata. Specificatiile lansetei (lungime, putere, numarul tronsoanelor, greutate sau lungimea la transport) si materialele din care este construita reprezinta alte criterii pe baza carora se poate face alegerea.

Materialul din care sunt realizate blank-urile (Power Carbon) si utilizarea celor mai noi tehnologii in constructia acestora sunt caracteristicile ce recomanda lansetele de crap Anaconda atat pescarilor cu o bogata experienta cat si celor ce abia descopera frumusetea acestui domeniu al pescuitului. Mandrina ergonomica, inelul de plecare de 50mm sau finisajul manerului sunt alte cateva specificatii ce conteaza in decizia de achizitionare a unei lansete pentru pescuitul crapului. Anaconda Sensible Touch, Corky sunt doar cateva din modelele lansetelor pentru pescuitul la crap pentru care este recunoscut brandul Anaconda.

De ce sa achizitionezi o lanseta de crap Anaconda de la Total Fishing

Diferitele modele de lansete crap Anaconda sunt disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic astfel incat fiecare pescar poate gasi lanseta preferata la un pret avantajos.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur