Inapoi

Leadcore Climax

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unui fir leadcore heavycore Climax

Pescuitul la crap determina necesitatea utilizarii unor elemente de echipament si asccesorii care sa fie caracterizate de trasaturi potrivite pentru a permite obtinerea unor rezultate imbunatatite in functie de conditiile specifice fiecarei partide de pescuit.Astfel atat lanseta si mulineta cat si celelalte elemente care contribuie la realizarea monturii utilizate sunt la fel de importante pentru obtinerea unor capturi impresionante. Firele leadcore folosite pentru realizarea monturilor pescuitului la crap sunt disponibile in mai multe variate de rezistenta si culoare, putand fi alese de pescari pentru realizarea monturilor si prezentarilor pe care le doresc si a caror eficienta o cunosc. Utilizarea unor fire leadcore Climax asigura calitatea cunoscuta a produselor brandului german care se remarca prin standardele inalte de calitate pe care le mentine si prin performantele uimitoare obtinute cu ajutorul acestora atat in timpul concursurilor importante de pescuit cat si in afara acestora.

Cum alegem un fir leadcore heavyore Climax

Alegerea unui fir leadcore se poate face in functie de tipul monturii  pe care o utilizam in timpul pescuitului la crap, de culoarea substratului, caracteristicile locului de pescuit ales etc.

Firele leadcore heavycore Climax sunt caracterizate de materialele superioare din punct de vedere al calitatii pe care brandul german le utilizeaza la producerea firelor de diferite tipuri. Astfel firele leadcore garanteaza o rezistenta superioara, la abraziune si sunt usor de utilizat la realizarea monturilor. Disponibilitatea in diferite culori potrivite tipurilor de substrat si avand o rezistenta buna acestea pot depasi orise dituatie dificila care apare in timpul drillului cu un exemplar de mari dimensiuni reducand riscul ruperii monturii si scaparii pestelui.

Climax Cult Carp Dark Silt Leadcore, Cult Carp Weed Leadcore, Snake Braid Free Dark Silt sunt doar cateva din firele textile Climax pentru pecuitul la crap.

De ce sa alegi un fir leadcore heavycore Climax de la Total Fishing

In magazinul online de pescuit si in magazinul fizic sunt disponibile diferite variante ale firelor leadcore heavycore la preturi mici, acccesibile oricarui pescar indiferent de bugetul de care dispune sau de experienta pe care a acumulat-o in domeniul pescuitului la crap. Specificatiile prezente la fiecare produs permit alegerea rapida a firului dorit iar recomandarile consultantilor faciliteaza gasirea firului potrivit pentru montura utilizata sau pentru caracteristicile locului de pecuit ales.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur