Monturi crap, accesorii Korda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 236

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 236

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unor accesorii pentru monturi crap Korda

Pentru pescuitul crapului atat elementele principale de echipament cat si accesoriile utilizate sunt detalii importante care pot imbunatati rezultatele obtinute in timpul partidelor de pescuit la crap sau le pot diminua in cazul alegerii unor elementele nepotrivite. Diferitele branduri prodeucatoare de echipament pentru pescuitul la crap au dezvoltat game de accesorii utilizate la realizarea diferitelor monturi utilizate la pescuitul crapului. Printre acestea Korda, brand recunoscut pentru inovatiile si dezvoltarea accesoriilor necesare pentru obtinrea unor rezultate remarcabile atat in timpul concursurilor de pescuit la crap cat si in afara acestora. Utilizarea accesoriilor pentru monturi Korda asigura realizarea acestora cu materiale rezistente alaturi de designul inovator al elementelor realizate pe baza experientei acumulate in acest domeniu de o echipa de profesionisti pasionati de pescuitul la crap. Experienta si dedicatia acestora se observa in dezvoltarea noilor game de produse caracterizate de performanta si inovatie.

Cum alegem accesoriile petnru monturi crap Korda

Alegereea unor accesorii petnru monturi se poate face tinand cont de tipul monturii utilizate si de caracteristicile locului de pescuit ales (culoare substrat, adancime apa, bradis etc)

Astfel in gama accersoriilor pentru realizarea monturilor oferita de Korda se regasesc carlige legate, agrafe rapide, anouri si bait rings, clipsuri, line aligner, sisteme antisoc, stoppere, tub pentru monturi, varteje si agrafe, plumbi si pasta tungsten care pot facilita realizarea monturilor eficiente pe care fiecare pescar le cunoaste si le utilizeaza. Pentru realizarea rapida si usoara a monturilor dedicate pescuitului la crap sunt disponibile de asemenea crosete si burghie pentru diferite tipuri de momeli, forfecute, clesti si alte instrumente foarte utile pescarilor de crap.

De ce sa alegem accesorii pentru monturi crap korda de la Total Fishing

In oferta celui mai mare magazin online de pescuit din Romania sunt dispnibile diferite modele de accesorii pentru monturile de crap Korda la preturi mici, accesibile oricarui pescar pasionat de pescuitul la crap. Specificatiile prezente la fiecare produs alaturi de recomandarile consutlantilor magazinului permit alegerea usoara a produselor dorite pentru realizarea unor monturi eficiente utilizate la urmatoarele partide de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar