Navitas

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Navitas este un brand infiintat in Marea Britanie, cunoscut pentru articolele de imbracaminte si incaltaminte care imbina trasaturi potrivite stilului urban, activitatilor in aer liber si sporturilor extreme. Navitas combina designul functional cu materialele calitative pentru a oferi confort in orice situatie.

Produsele Navitas sunt concepute de o echipa de oameni deschisi la nou, care vin din medii diferite dar sunt uniti de aceeasi pasiune, activitatile desfasutate in mijlocul naturii, Echipa Navitas face parte din noua generatie de iubitori ai activitatilor in aer liber iar articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesoriile realizate de acestia trebuie sa raspunda cerintelor acestui stil de viata.

Fiecare calatorie in mijlocul naturii, fie ca este vorba de a naviga pe mari si oceane, de a descoperi muntii sau a pescui in mijlocul naturii, devine parte a unui stil de viata pe care Navitas il intelege si incearca sa aduca produsele potrivite pentru fiecare situatie  astfel incat confortul sa fie asigurat indiferent de conditiile naturii.

Navitas se bazeaza pe experienta specialistilor sai pentru a oferi produse performante de imbracaminte, incaltaminte si accesorii care asigura confortul atat in timpul sesiunilor de pescuit cat si al altor activitati in aer liber.

Produsele Navitas sunt concepute pentru un stil de viata activ si sunt realizate cu ajutorul materialelor de calitate si al unui design ce permite libertatea de miscare..

Indiferent de tehnica de pescuit sau de locul de pescuit ales produsele Navitas asigura confortul necesar in orice anotimp.

Gama produselor Navitas este disponibila in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar