Inapoi

Mulineta Daiwa Luvias New 2500

Producator
SKU
D.10124.255

Comenzi telefonice 031 433 44 44

1.914,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Mulineta Daiwa Luvias New 2500

Luvias convinge prin rulajul au foarte fin si prin greutatea uimitor de redusa. Este dotata cu toate caracteristicile tehnice pe care o mulineta ,,Made in Japan'' le merita. Marimile 2500 si 3000 sunt echipate cu tambur din aluminiu, in timp ce celelalte modele vin cu un tambur Air spool, extrem de usor, construit dintr-un material special de carbon compozit.
Cracteristici si tehnologii:
- Constructie Mag Sealed - Pentru a preveni patrunderea apei , particulelor de praf sau a cristalelor de sare in rotor si corpul mulinetei , a fost gandita o etansare aproape fara frecare pe baza de ulei magnetic, care nu poate fi depasita nici de apa, nici de particulele mici. Rezultatul este o functionare uniforma buna.
- Corp Zaion - Este un material excelent realizat de Daiwa pentru a construi corpuri de mulineta si rotoare. Marele avantaj al acestuia este greutatea mica si rezistenta.
- Air Rotor.
- AirBail - Pick-ul mulinetei este gol si, prin urmare, extreme de puternic si rezistent. Constructia speciala va preveni rasucirea liniei.
- Infinite Anti -Reverse - O parte slaba a multor mulinete- cea mai sigura piesa a mulinetei Daiwa. Sunt folosite doar piese din otel cu cea mai mica toleranta.
- DigiGear II- Angrenaj prelucrat, digital pentru performata maxima si durabilitate. Transmite usor si eficient puterea la rotor.
- ATD Automatic Drag System - Sistemul de franare ATD exceleaza printr-o trecere mult mai delicata a intervalelor de franare, iar ca o consecinta a acesteia este perfect potrivita pentru utilizarea firelor textile.
- Sistem oscilatie silentios.
- Manivela prelucrata CNC.
- Twist Buster II - Tehnologie originala conceputa de Daiwa pentru a reduce rasucirea firului la recuperare. Rola cu fir Twist Buster II nu doar reduce rasucirea firului ci si forta de frecare dintre rola si fir.
- Tambur ABS - Un sistem excelent ce permite aruncari lungi si previne rasucirea firului. Mulinetele Daiwa cu ABS, au tamburii construiti cu locasul de asezare a firului de diametru mare, desfasurarea firului facanduse in buclle foarte mari si uniform, astfel prevenindu-se rasucirea acestuia.
- 8 rulmenti - (include 5 CRBB - este abrevierea pentru ,, Corrosion Resistant Ball Bearing’’ si inseamna rulmenti cu bile rezistenti la apa sarata. Acestia sunt de 12 ori mai rezistenti decat rulmentii obisnuiti.)
- Raport de recuperare: 4.6/1
- Capacitate tambur: 0.23mm/200m
- Greutate: 215g
- Produsul este fabricat in Japonia.

Specificatii Mulineta Daiwa Luvias New 2500

Raport de recuperare 4.5-4.9
Cu tambur de rezerva Nu
Tip mulinete Mulinete spinning
Greutate mulinete 201-250 g
Marime 2500
Producator Daiwa
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Mulineta Daiwa Luvias New 2500
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie