Inapoi

Mulineta Daiwa Certate G 2510PE-H

Producator
SKU
D.10407.726

Comenzi telefonice 031 433 44 44

3.053,90LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Mulineta Daiwa Certate G 2510PE-H

Mulineta Daiwa Certate G 2510PE-H
Daiwa Certate a fost imbunatatita cu noi tehnologii fascinante, cum ar fi rulmenti cu bile Mag Sealed, sistemul de franare ATD sau Zaion Air Rotor.
In conformitate cu afirmatia „o noua era a design-ului pentru mulinete“, Certate a stabilit noi standarde in ceea ce priveste designul modern pentru mulinete in anul 2004. De atunci fiecare generatie de Certate, trebuie sa se confrunte cu realizarile de predecesorilor sa, pentru a le depasi ca performanta. Cu noul Certate 2016 va prezentam seria de mulinete cele mai inovatoare care au fost vreodata lansate pe piata Daiwa a fost de la inceput o companie de pionierat. In domeniul tehnologiei etansarilor, am dezvoltat Mag Sealed, un mecanism de protectie unic la nivel mondial pentru mulinete. Aici zonele critice ale mulinetei sunt protejate impotriva patrunderii particulelor de apa si de murdarie. La Certate 2016, in afara de arborele principal, acum axul tamburului a fost prevazut cu Mag Sealed. Astfel DAIWA a putut rezolva o fosta problema critica a mulinetelor, care este prezenta in statisticile noastre din service. Cel mai nou model de concept Air Rotor a fost optimizat prin utilizarea materialului Zaion. Astfel, noul Certate 2016 are rotorul cel mai usor din toate modelele, care astfel reduce rezistenta de pornire cu aproximativ 15% si realizeaza un contact chiar mai scurt cu naluca.
Prin cresterea puterii pe recuperarea a Air Rotor combinat cu un galet mai solid, de asemenea, performanta pe recuperare s-a imbunatatit semnificativ.
Rotorul optimizat si echilibrat, ajuta si mai mult pentru sensivitate, pe timpul recuperarii, deoarece vibratiile sunt reduse la minimum. Conditii perfecte pentru o prezentare lenta a nalucii.
Tendinta catre pescuitul la pesti mari, cu echipament usor, necesita o performanta ideala pe recuperare, in toate circumstantele. Cu noul sistem de franare ATD DAIWA a dezvoltat un sistem, care furnizeaza forta tragere selectata instantaneu, fara rezistenta ridicata obisnuita la pornire. Cu aceasta tehnica in mâinile dumneavoastra puteti depasi fostele granite existente, prin reducerea ruperilor firului si a pierderilor, intr-un mod foarte eficient.
Modelele noi HD(heavy duty) sunt dotate cu un corp monolit, care ofera cea mai buna stabilitate. Constructia dintr-o singura bucata face ca angrenajul sa fie chiar mai dur si poate fi fortat la limita in situatii extreme. In plus, corpul mulinetei este sigilat si chiar mai bine protejat impotriva patrunderea apei. Datorita designului dintr-o bucata, Certate 2016 foloseste un pinion supradimensionat, care imbunatateste uniformitate in functionare cu 72%, comparativ cu Certate 2004.
Certate 2016 reprezinta mai mult decat o noua generatie a seriei - aceasta este viziunea cea mai intransigenta pentru mai multa distractie la pescuit.
Modelul Certate 2510PE-H este o mulineta de viteza cu tambur shallow pentru fire textile.
Caracteristici:
- corp mulineta Hardbodyz
- carcasa Magsealed
- galet Magsealed
- corp rigid din aluminiu dintr-o bucata - Zaion Air Rotor
- sistem de franare ATD
- angrenaj de putere TDG
- DIGIGEAR II
- Galet Twist Buster
- Air Bail
- asezare incrucisata a firului Cross Wind
- Infinite Anti Reverse
- Anti Backlash System
- tambur aluminiu ABS II
- fabricat in Japonia
- raport de recuperare:6.0:1
- capacitate tambur:0.23mm/150m
- recuperare fir/tura manivela:90cm
- greutate:240g

Specificatii Mulineta Daiwa Certate G 2510PE-H

Raport de recuperare 6-6.4
Cu tambur de rezerva Nu
Tip mulinete Mulinete spinning
Greutate mulinete 201-250 g
Marime 2500
Producator Daiwa
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Mulineta Daiwa Certate G 2510PE-H
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie