Inapoi

Lanseta Sportex Tiboron ULR 2.10m, 2-8g

Producator
SKU
TB2100

Comenzi telefonice 031 433 44 44

1.218,00LEI

Stoc Furnizor

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta Sportex Tiboron ULR 2.10m, 2-8g

Lanseta Sportex Tiboron ULR 2.10m, 2-8g
Usurime, viteza si o uimitoare dinamica, aceste aspecte pun in evidenta lansetele de spinning Sportex. Pentru fiecare pescar, misiunea consta in imbunatatirea propriei tehnici pana aproape de perfectiune. Lipsa oboselii aparute in urma nenumaratelor lansari, contactul direct si controlul excelent, prin asta se impun lansetele super-slim Sportex, indiferent de tipul de apa pe care se desfasoara partida de pescuit.
Noile lansete Tiboron sunt construite pe blank-uri Helicore, aspect ce garanteaza integritatea si calitatea aceste serii. Continuare dezvoltarii continue in randul materialelor folosite a permis imbunatatirea blank-urilor din aceasta serie, noile lansete Tiboron fiind mult mai rapide si mult mai puternice. De asemenea, noile lansete Tiboron dispun de o putere de incarcare mult mai mare, utilizatorul putand lansa cu mai multa usurinta si precizie, nalucile preferate. Sensibilitatea excelenta a blank-ului transfera vibratiile catre maner chiar si in cazul celui mai fin atac iar rezerva de putere garanteaza controlul total al nalucii si al pestelui in orice situatie.
Usurinta lansetelor Tiboron permit partide lungi de utilizare fara mari eforturi, echilibrul acestora fiind asistat de greutatile optimizate ce se afla pozitionate in manerul lansetei. Cele mai calitative materiale au fost folosite in conceperea lansetelor Tiboron precum inele Fuji K-Sic, noile mandrine Fuji TVS, sistemele mobile de agatare a nalucilor si nu in ultimul rand cel mai calitativ Duplon in concepera grip-urilor. Design-ul modern va atrage privirile multor invidiosi pe malul apei.
Sportex Helicore Blank reprezinta o capodopera in domeniul confectionarii de lansete, unificand toate inovatiile posibile ce pot fi utilizate in toate ramurile pescuitului recreativ si de performanta.Noua tehnologie folosita, HT Cross Winding, reprezinta o exclusivitate a companiei Sportex, si incorporeaza atat cele mai noi materiale din domeniu cat si cele mai noi concepte de fabricatie. Rezultatul consta in producerea de blank-uri foarte usoare, rapide si sensitive dar totodata robuste si durabile, blank-uri cu care compania Sportex s-a facut cunoscuta printre milioanele de pescari din toata lumea. Pur si simplu blank-urile Sportex sunt mai eficace decat oricare blank utilizat in lansetele de pe piata de profil.
In lansare, veti simti diferenta. Oscilatia lansetei de dupa lansare este dramatic redusa, in lansare blank-ul incarcandu-se cu 20% mai multa energie decat in mod uzual, aspect ce consta in lansari mult mai lungi si mult mai precise.
Caracteristici:
- lungime:210cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport:109cm
- inele:9
- putere:2-8g
- greutate: 110g

Important! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex Tiboron ULR 2.10m, 2-8g

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Lungime lansete 2.10 m
Putere maxima lansete Sub 10 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Sportex
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Lanseta Sportex Tiboron ULR 2.10m, 2-8g
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie