Lanseta Sportex Styx B 2.40m (model 2016), 40g

SKU
xxxXB2401

Comanda telefonic sau contacteaza-ne pentru detalii la 031 433 44 44

Regular Price 1.293,00 LEI Pret cu TVA Pret Special 1.163,70 LEI Pret cu TVA

Stoc Magazin

Detalii Lanseta Sportex Styx B 2.40m (model 2016), 40g

Lanseta Sportex Styx B 2.40m (model 2016), 40g
Usurime, viteza si o uimitoare dinamica, aceste aspecte pun in evidenta lansetele de spinning Sportex. Pentru fiecare pescar, misiunea consta in imbunatatirea propriei tehnici pana aproape de perfectiune. Lipsa oboselii aparute in urma nenumaratelor lansari, contactul direct si controlul excelent, prin asta se impun lansetele super-slim Sportex, indiferent de tipul de apa pe care se desfasoara partida de pescuit.
Provocarea suprema a zilelor noastre este aceea a capturarii salaului, stiucii si a bibanului folosind metodele cele mai moderne avute la dispozitie. Senzitivitatea perfecta si controlul precis al nalucii pot acum fi testate cu ajutorul lansetelor Styx. Acestea sunt ultra-light si dispun de actiuni ideale pentru fiecare pescar de finete.
Design-ul modern fac ca aceste lansete sa reprezinte foarte fidel imaginea urban fishing-ului, stil din ce in ce mai apreciat in zilele noastre. Cateva naluci, cateva accesorii in buzunare, o lanseta exceptionala potrivita situatiei si totul e perfect. Fie ca e canal, port sau chiar un rau in interiorul orasului, Styx reprezinta numele aventurii.
Styx B (Bass), este lanseta ideala pentru partidele de pescuit biban de mare. Odata experimentat acest lucru, nu veti avea in minte decat lanseta Styx B si drilurile exceptionale. De asemenea veti descoperi ca este la fel de buna si in partidele de pescuit la salau, versatilitatea acestei lansete surprinzandu-va in modul cel mai placut. Este disponibila in doua variante de lungimi si puteri de lansare de pana la 40gr.
- lungime: 240cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport: 156cm
- inele:9
- putere: 28-55g
- greutate: 156g

Important! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex Styx B 2.40m (model 2016), 40g

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Lungime lansete 2.40 m
Putere maxima lansete 40-59 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Sportex
Intrebarile clientilor
Ati gasit ce cautati?
Alte produse din aceeasi categorie
Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 200 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar