Lanseta Sportex F.B.C. Carp 3.96m, 3.50lbs

SKU
FB141350

Comanda telefonic sau contacteaza-ne pentru detalii la 031 433 44 44

Regular Price 1.756,00 LEI Pret cu TVA Pret Special 1.580,40 LEI Pret cu TVA

Stoc Magazin

Detalii Lanseta Sportex F.B.C. Carp 3.96m, 3.50lbs

O noua era incepe cu retehnologizarea vechii game FBC. Datorita lansetelor FBC din vechea serie, s-au inregistrat mii de capturi capitale in toata lumea iar acum a sosit momentul ca aceasta renumita gama sa primeasca un upgrade complet.
Bineinteles, un astfel de renume impune obligatii din partea producatorului, de aceea noua serie de lansete de crap FBC dispune atat de un design elegant si modern cat si de tehnologii revolutionare precum utilizarea noului blank Helicore. In procesul de constructie este folosita o rasina speciala ce are in compozitie nanoparticule. Aceste particule microscopice ajuta la lipirea fibrelor de carbon fara a ramane spatii goale, aspect ce duce la imbunatatirea puterii de incarcare a blankului cu 30%. Acest process tehnologic a fost utilizat in trecut doar la seria de lansete de crap ONE. In prezent, noile blankuri FBC dispun de o greutate redusa si de o putere de incarcare optima pentru a putea efectua lansari lungi si precise.
Actiunea progresiva a noilor lansete FBC este deasemenea perfect calculata pentru a reduce rata de scapare a pestilor pe ultimii metri, aspect foarte important mai ales in cazul capturilor de talie mare.
Toate modelele FBC sunt echipate cu mandrine din aluminiu, inele SiC K de top si manere slim acoperite cu Duplon.
Caracteristici:
- lungime: 396cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport: 203cm
- inele:6
- putere:3.50lbs
- greutate: 425g

Sportex FBC Carp - Neuheit 2016


Important!
Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex F.B.C. Carp 3.96m, 3.50lbs

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Tip Lansete crap
Test curbura 3.50 lbs
Lungime lansete 3.90 m
Producator Sportex
Intrebarile clientilor
Ati gasit ce cautati?
Alte produse din aceeasi categorie
Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar