Inapoi

Lanseta Sportex Catapult Carp 3.95m/3.75lb

Producator
SKU
CA143353

Comenzi telefonice 031 433 44 44

855,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta Sportex Catapult Carp 3.95m/3.75lb

Lanseta Sportex Catapult Carp 3.95m/3.75lb
Noul model Catapult Carp este constuita din High Modulus Carbon si dispune de o actiune semi-parabolica cu o rapida revenire pe repaus, eliminand oscilatiile nedorite ce succed lansarea. Acest aspect permite efectuarea de lanseuri la distante apreciabile fara eforturi prea mari. Este dotata cu inele SIC, mandrina FUJI si maner din Duplon. Varful lansetei este destul de sensibil incat poate prelua socurile in cazul in care pestele smuceste lanseta pe neasteptate, aspect ce previne sectionarile accidentale ale blank-ului pe partea superioara. Catapult Carp este o lanseta extraordinara in raport calitate-pret.
- lungime:3.95m
- putere:3.75lb
- tronsoane:2
- inele:6
- lungime la transport:203cm
- greutate:392g

Specificatii Lanseta Sportex Catapult Carp 3.95m/3.75lb

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Tip Lansete crap
Test curbura 3.75 lbs
Lungime lansete 3.90 m
Producator Sportex
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:2

In data de 9 oct am intrebat un consultant de al vostru care dintre lansetele sportex catapult sau shimano tx5 ar fi mai eficent pt. lansari la distanta la virsta de62 de ani brusc s-a intrerupt legatura urez acelui asistent multa sanatate si mai multa rabdare s-a depaseasca cu mult acrasta virsta!

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Ne cerem scuze pentru disconfort, este posibil sa fie doar o situatie creata de o pierdere a semnalului si un program foarte aglomerat al colegilor consultanti, cum de altfel se si intampla, liniile telefonice fiind aproape constant in priza. De accea, probabil, respectivul nu a mai apucat sa va sune inapoi pentru a va indruma corespunzator.

Totusi, o sa luam in calcul aceasta situatie ce trebuie analizata. In ceea ce priveste intrebarea dumneavostra, cu TX5 Intensitiy aveti mai mult control directionat in distanta. Tehnica folosita in lansare va aduce confortul urmarit de dumneavoastra. Este adevarat ca o data cu varsta mai pierdem din vigoare dar asta nu ne va impiedica totusi sa aruncam corespunzator cu o lanseta de crap si la aceasta varsta frumoasa. Greutatea lansetei TX5 este mai mica decat cea a lansetei de crap de la Sportex, ceea ce aduce inca un argument in performantele posibile pe care le putem atinge.

Va multumim pentru amabilitatea cu care ne intampinati!

buna ziua. Imi puteti spune daca mandrina lansetei SPORTEX CATAPULT CARP este compatibila cu mulineta Okuma, seria CB? multumesc

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Va recomandam sa reveniti pe adresa de email magazin@totalfishing.ro cu aceasta solicitare. Raspunsul la aceasta intrebare este mult prea complex, procesul in sine tine de echipa tehnica a fiecarui brand in parte. In plus lipsa pieselor separat de pe fiecare lanseta in parte poate conduce la imposibilitatea de a va furniza o confirmare.

Multumim pentru intelegere!

Pune o intrebare despre Lanseta Sportex Catapult Carp 3.95m/3.75lb
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie