Lanseta Sportex Carboflex Turbo 2.40m, 20gr

SKU
CT2401

Comanda telefonic sau contacteaza-ne pentru detalii la 031 433 44 44

461,00 LEI Pret cu TVA

Indisponibil

Detalii Lanseta Sportex Carboflex Turbo 2.40m, 20gr

Lanseta Sportex Carboflex Turbo 2.40m, 20gr
Usurime, viteza si o uimitoare dinamica, aceste aspecte pun in evidenta lansetele de spinning Sportex. Pentru fiecare pescar, misiunea consta in imbunatatirea propriei tehnici pana aproape de perfectiune. Lipsa oboselii aparute in urma nenumaratelor lansari, contactul direct si controlul excelent, prin asta se impun lansetele super-slim Sportex, indiferent de tipul de apa pe care se desfasoara partida de pescuit.
Odata cu aparitia noii generatii de lansete Carboflex, s-a alocat o mare atentie in dezvoltarea tehnologiilor ce fac ca aceasta gama sa fie atat de speciala, greutate redusa, dinamica optima si design ultramodern.
Multumita unui nou tip de Carbon HM, am reusit sa concepem un nou model de lanseta mult mai usoara dar totodata mult mai puternica si fiabila, ideala chiar si pentru pestii de talie mare.
Blank-ul este slim, semi-parabolic, acesta dispunand de capacitatea de a nu prelungi oscilatiile ce succed lansarea, lanseta revenind la starea de repaus foarte rapid. Lungimea manerului a fost atent conceputa pentru a permite o manevrare foarte facila in timpul partidei de pescuit.
Carboflex Turbo acopera toate situatiile de pescuit, incepand cu jigging-ul fin si terminand cu utilizarea nalucilor de talie mare.
Caracteristici
- lungime: 240cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport: 124cm
- inele: 9
- putere: 15-35gr
- greutate: 145gr

Important!
Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex Carboflex Turbo 2.40m, 20gr

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Lungime lansete 2.40 m
Putere maxima lansete 20-29 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Sportex
Intrebarile clientilor
Ati gasit ce cautati?
Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar