Lanseta Sportex Black Arrow 2.40m, 40gr

SKU
BA2402

Comanda telefonic sau contacteaza-ne pentru detalii la 031 433 44 44

Regular Price 778,00 LEI Pret cu TVA Pret Special 584,00 LEI Pret cu TVA

Disponibil

Detalii Lanseta Sportex Black Arrow 2.40m, 40gr

Lanseta Sportex Black Arrow 2.40m, 40gr
Usurime, viteza si o uimitoare dinamica, aceste aspecte pun in evidenta lansetele de spinning Sportex. Pentru fiecare pescar, misiunea consta in imbunatatirea propriei tehnici pana aproape de perfectiune. Lipsa oboselii aparute in urma nenumaratelor lansari, contactul direct si controlul excelent, prin asta se impun lansetele super-slim Sportex, indiferent de tipul de apa pe care se desfasoara partida de pescuit.
Seria anterioara de lansete Black Arrow si-a castigat renumele printre pescari datorita dinamicii si a puterii exceptionale, foarte multi pescari capturand trofeele personale cu lansete din aceasta serie. Dar in cautarea calitatii superioare si condusi de apetitul tot mai crescut al pescarilor pentru lansetele specializate, am conceput o serie complet noua a renumitelor Black Arrow, profitand de nivelul crescut al tehnologiilor si a noilor materiale aparute intre timp.
Datorita noului High Modulus Carbon, am fost capabili sa dezvoltam o noua serie imbunatatita a lansetelor Black Arrow, serie ce este mult mai rapida si mai puternica. Cu ajutorul sensitivitatii crescute, chiar si cea mai mica miscare a nalucii poate fi simtit iar datorita actiunii foarte rapide, este mult mai usor pentru utilizator sa reactioneze decisiv la un atac rapid. Rezerva mare de putere, tipica lansetelor Sportex, confera comoditate si siguranta chiar si in cazul celui mai inversunat dril.
Dotarile acestei noi serii consta in echiparea cu inele Fuji Alconite K, mandrine Fuji VSS si manere din pluta de calitate superioara. Seria Black Arrow este disponibila spre comercializare, in lungimi cuprinse intre 1,8 si 3,15mt si greutati intre 5 si 110gr, aceasta serie fiind considerata completa pentru toate situatiile de pescuit.
Caracteristici:
- lungime: 240cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport: 125cm
- inele:7
- putere: 28-51gr
- greutate: 188gr

Important!
Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex Black Arrow 2.40m, 40gr

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Lungime lansete 2.40 m
Putere maxima lansete 40-59 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Sportex
Intrebarile clientilor
Ati gasit ce cautati?
Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar