Lanseta Sportex Absolut 1.90m, 10gr

SKU
AB1901

Comanda telefonic sau contacteaza-ne pentru detalii la 031 433 44 44

Regular Price 1.407,00 LEI Pret cu TVA Pret Special 1.125,00 LEI Pret cu TVA

Indisponibil

Detalii Lanseta Sportex Absolut 1.90m, 10gr

Lanseta Sportex Absolut 1.90m, 10gr
Usurime, viteza si o uimitoare dinamica, aceste aspecte pun in evidenta lansetele de spinning Sportex. Pentru fiecare pescar, misiunea consta in imbunatatirea propriei tehnici pana aproape de perfectiune. Lipsa oboselii aparute in urma nenumaratelor lansari, contactul direct si controlul excelent, prin asta se impun lansetele super-slim Sportex, indiferent de tipul de apa pe care se desfasoara partida de pescuit.
Gama Absolut reprezinta una din noile vedete in materie de lansete, oferita de compania Sportex. Au fost necesari doi ani de cercetare dar cu ajutorul noului blank Helicore am reusit sa impunem standarde ce nu au mai fost atinse in domeniul constructiei de blank-uri. Printre alte inovatii implementate, au fost utilizate rasinile inovatoare 3M Powerlux, blank-urile rezultate fiind incredibil de stabile si rezistente.
Multumita tehnologiei Helicore, lansetele din gama Absolut sunt foarte usoare, rapide, senzitive si mai ales rezistente. In conditii normale, blank-urile Helicore nu se pot rupe, aspect ce se regaseste in termenele de garantie extinse respectiv 10 ani pe blank oferite de compania Sportex. Controlul perfect al nalucii, identificarea cu usurinta a atacului, distantele apreciabile de lansare si mai ales rezerva de putere in dril-urile cu pestii de talie mare fac ca aceasta lanseta sa fie una cu adevarat exceptionala. Finisajele sunt de exceptie, lansetele Sportex fiind usor recunoscute, chiar si de la distanta. Inele calitative SIC, mandrina Fuji si manerele ergonomice din duplon intregesc imaginea unui produs de top. Este deajuns sa pescuiti o singura data cu o astfel de lanseta si nu veti mai dori altceva.
Sportex Helicore Blank reprezinta o capodopera in domeniul confectionarii de lansete, unificand toate inovatiile posibile ce pot fi utilizate in toate ramurile pescuitului recreativ si de performanta.Noua tehnologie folosita, HT Cross Winding, reprezinta o exclusivitate a companiei Sportex, si incorporeaza atat cele mai noi materiale din domeniu cat si cele mai noi concepte de fabricatie. Rezultatul consta in producerea de blank-uri foarte usoare, rapide si sensitive dar totodata robuste si durabile, blank-uri cu care compania Sportex s-a facut cunoscuta printre milioanele de pescari din toata lumea. Pur si simplu blank-urile Sportex sunt mai eficace decat oricare blank utilizat in lansetele de pe piata de profil.
In lansare, veti simti diferenta. Oscilatia lansetei de dupa lansare este dramatic redusa, in lansare blank-ul incarcandu-se cu 20% mai multa energie decat in mod uzual, aspect ce consta in lansari mult mai lungi si mult mai precise.
- lungime: 190cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport: 98cm
- inele:8
- putere:3-16gr
- greutate: 97gr

Important!
Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex Absolut 1.90m, 10gr

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Lungime lansete 1.90 m
Putere maxima lansete 10-19 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Sportex
Intrebarile clientilor
Ati gasit ce cautati?
Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar