Inapoi

Lanseta Graphiteleader Silverado GSIS-742ML F 2.24m/3-15g

Producator
SKU
G08601

Comenzi telefonice 031 433 44 44

1.677,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta Graphiteleader Silverado GSIS-742ML F 2.24m/3-15g

Graphiteleader Silverado GSIS-742ML F 2.24m/3-15g completeaza noua gama de lansete premium, Graphiteleader Silverado, cu un model conceput pentru pescuitul la spinning.

Lansetele ofera un control exceptional atat in drill cat si in prezentarea nalucilor. Actiunea rapida oferita de varful rigid lanseaza cu putere momelile, atingand distante cu mult mai lungi comparativ cu performantele atinse de alte modele din aceasi clasa. Rezistenta superioara la torsiune si senzitivitatea sporita sunt doua dintre caracteristicile definitorii atunci cand vine vorba despre blank-urile lansetelor Graphiteleader, acestea fiind redate in mod diferit pentru fiecare serie in parte. Folosind tehnologii patentate precum Quatro Graphite Cloth XX si metode inovatoare de stratificare a fibrelor de carbon ( G-Maps ) s-au construit blank-uri puternice, care in ciuda greutatii reduse si a profilului subtire dispun de rezerve enorme de putere.

Obiectivul initial este atins prin echiparea celor doua tronsoane cu inele Titanium Torzite, ce vor imbunatatii performantele de casting al lansetelor, atat prin greutatea redusa, cat si prin design-ul acestora. Rama rezistenta ajuta prin forma sa la prevenirea incurcarii firului iar pastila de la interior permite alunecarea usoara a firului.

Mandrinele VSS contribuie la transmiterea vibratiilor provenite de la naluca sau de la atacurile pestilor, oferind control maxim pescarilor.  Partea inferioara, de la mandrina spre extremitatea talonului este realizata cu un design clasic de tip split-grip si este finisata cu material EVA ce va permite o priza ferma. Intreaga constructie a manerului este perfect echilibrata pentru un pescuit de exceptie atunci cand sesiunile de pescuit sunt foarte lungi.

Graphiteleader Silverado GSIS-742ML F 2.24m/3-15g este o lanseta ideala pentru abordarea unui pescuit la spinning cand specia vizata este bibanul sau stiuca.

Tehnologii:

 • Quatro Graphite Cloth XX - tehnologie folosita in realizarea blank-urilor ce presupune asezarea fibrelor de carbon in unghi de 45 de grade. Intreg procesul are ca rezultat o rezistenta impresionanata la torsiune, implicit o dinamica uimitoare a lansetelor. Pe langa greutatea extrem de redusa lansetele dobandesc o actiune de neegalt si o capacitate imbunatatita de a directiona pe distante lungi nalucile.
 • Olympic Sensitivity System ( O.S.S ) - tehnologie patentata de catre producatorul Olympic Graphiteleader urmarind digitizarea nivelului de senzitivitatea blank-urilor folosite in constructia lansetelor Graphiteleader. OSS permite realizarea unor lansete cu senzitivitate sporita ce pun pescarul in contant direct cu cele mai fine vibratii provenite, fie de la miscarea nalucilor fie de la atacurile pestilor;
 • G-Maps ( Graphiteleader Multi Angle Ply System ) -  tehnologie patentata de producatorul japonez Graphiteleader ce presupune folosirea unui numar mare de straturi de carbon cu doua unghiuri diferite de asezare a fibrelor de carbon. Asezarea oblica a fibrelor sporeste rigiditatea lansetelor favorizand revenirea rapida a blank-ului atunci cand este supus la sarcini extreme fara deteriora structura acestuia.

Specificatii:

 • Varf rigid cu senzitivitate crescuta;
 • Olympic Sensitivity System;
 • G-Maps Design;
 • Tronsoane: 2;
 • Inele Titanium Torzite;
 • Mandrina VSS;
 • Maner split-grip finisat cu EVA;
 • Lungime: 2.24m;
 • Lungime la transport: 114.5cm;
 • Putere: 3-15g (  ML );
 • Actiune: Fast;
 • Greutate: 84g;
 • Lansetele sunt livrate impreuna cu husa pentru transport.

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Specificatii Lanseta Graphiteleader Silverado GSIS-742ML F 2.24m/3-15g

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Lungime lansete 2.10 m
Putere maxima lansete 10-19 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Graphiteleader
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Lanseta Graphiteleader Silverado GSIS-742ML F 2.24m/3-15g
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie