Lanseta feeder Sportex Exclusive Feeder Lite 3.90m/40-80g

SKU
LF3904
952,00 LEI

Stoc Magazin

PROMO: Comenzile de peste 100 RON beneficiaza de 5% reducere (cu exceptia produselor Shimano). Reducerea pe comanda se aplica inclusiv produselor care se afla deja la reducere.

Detalii Lanseta feeder Sportex Exclusive Feeder Lite 3.90m/40-80g

Incepand cu noua gama de lansete feeder, compania Sportex a revizuit conceptul lansetelor de putere usoara. Inca de la prima vedere se poate observa ca blank-ul lansetei Exclusive Feeder Lite este extrem de subtire si usor, construit din carbon de ultima generatie, HM/IM.
Noul concept al acestei lansete permite ca lansarile sa fie mai precise si mai lungi iar rezerva de putere ofera siguranta aducerii la minciog chiar si a pestilor de talie mare. Fiecare lanseta este dotata cu trei varfuri sensibile pentru a putea detecta chiar si cele mai fine prezentari, aceste varfuri fiind echipate cu inele largi pentru a facilita lansarea, avand in acelasi timp si rol antitangle.
Aceasta lanseta este perfecta pentru partidele de pescuit desfasurate in ape ce au curenti moderati sau in ape statatoare.
Lanseta Exclusive Feeder Lite este disponibila in variantele de lungime de 3.30mt, 3.60mt si 3.90mt, cu putere de lansare de 40-80gr. Varfurile aflate in dotarea fiecarei lansete au puterile de 1,0/1,5/2,0 oz.
Caracteristici:
Lungime: 3.90m
Tronsoane: 3
Lungime transport: 138cm
Putere: 40-80g
Greutate: 207g
Nr inele: 15
Husa din material textil.

Important!
Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.
Mai multe informatii
Nr. tronsoane 3 tronsoane
Lungime lansete 3.90 m
Putere maxima lansete 80-109 g
Brand Sportex
Cel mai bun pret garantat 5% reducere
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 200 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar