Inapoi

Jig de Dunare sabot 42 grame, carlig 5/0 VMC, plic 5 buc

Producator
SKU
J-11-082

Comenzi telefonice 031 433 44 44

17,90LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Jig de Dunare sabot 42 grame, carlig 5/0 VMC, plic 5 buc

Printre primii adepti ai pescuitului greu la jig se numara francezii, datorita numeroaselor posibilitati de a pescui dupa rapitori de talie mare, care include in primul rand stiuca.
Acesta a fost si motivul pentru care cel mai mare producator european de carlige, VMC, a optat pentru realizarea unei serii unice, gigant, pentru greutati care sa serveasca, chiar si pescuitului pe ocean. Barbarian a fost seria care a facut furori in intreaga Europa. Printre primii adepti ai pescuitului greu la jig se numara francezii, datorita numeroaselor posibilitati de a pescui dupa rapitori de talie mare, care include in primul rand stiuca.
Acesta a fost si motivul pentru care cel mai mare producator european de carlige, VMC, a optat pentru realizarea unei serii unice, gigant, pentru greutati care sa serveasca, chiar si pescuitului pe ocean. Barbarian a fost seria care a facut furori in intreaga Europa.

Continuarea, VMC Vanadium, reprezinta cea de-a doua generatie de carlige de jig VMC, imbunatatita prin procesul suplimentar de tratare a carligului, pentru sporirea considerabila a rezistentei.
Este motivul pentru care noi, realizatorii jigului de Dunare, vi le recomandam cu caldura.

Denumit sugestiv jigul de Dunare, acest produs a fost gandit si conceput in urma partidelor indelungate la salau si somn pe cel mai mare fluviu al Europei.
Eficienta sabotului s-a dovedit evidenta pe cele mai multe substraturi (piatra - zona Cernavoda, Mehedinti sau huma in zona Giurgiu, Oltenita) si pe toata lungimea bratelor din zona Deltei.
Asezarea sabotului pe substrat, vibratia prin directionarea pe sensul cursului, dar si deschiderea suficient de larga a carligului pentru inteparea salaului, sunt doar cateva din elementele care au dus la conceptul acestui produs.
Gama de marimi le recomanda atat pentru zonele in care curentul apei si adancimea sunt reduse (21,30g), dar si in curent puternic, la adancimi mari (42,49g).

Carlig: VMC Vanadium 5/0, Culoare Black Nickel.
Ambalaj: 5bucati/plic

Specificatii Jig de Dunare sabot 42 grame, carlig 5/0 VMC, plic 5 buc

Tip jig-uri Jig stand up
Greutate 30-49 g
Marime jig-uri 5/0
Producator Berti Fishing
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Jig de Dunare sabot 42 grame, carlig 5/0 VMC, plic 5 buc
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie