Gamakatsu

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 61

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Carlige Gamakatsu Jig90 - 1/0
  • Mai ieftin cu 13 %

  Carlige Gamakatsu Jig90 - 1/0

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 43,20 LEI Pret Special 37,80 LEI
 2. Ancora Gamakatsu Twinex Treble Nr.4
  • Mai ieftin cu 10 %

  Ancora Gamakatsu Twinex Treble Nr.4

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 43,00 LEI Pret Special 38,70 LEI
 3. Jig Gamakatsu Bila nr.2, 2g, plic 4 buc
  • Mai ieftin cu 10 %
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 61

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Gamakatsu este lider in industria de carlige pentru pescuit in Japonia si unul din cei mai importanti producatori la nivel mondial.

Gamakatsu testeaza in permanenta noi materiale si tehnologii si imbunatateste produsele care deja stabilesc standardele pentru ceilalti producatori.

Obiectivul Gamakatsu a fost mereu rezlizarea unor carlige de cea mai buna calitate si intotdeauna a urmarit imbunatatirea acestora.

Povestea Gamakatsu incepe in 1955 in Japonia ca o mica afacere in care fiecare carlig era produs manual. In 1963 au introdus un nou sistem de automatizare care a ajutat la dezvoltarea brandului pe piata japoneza.

In 1974 au trecut la automatizarea completa a procesului de productie si au deschis a doua fabrica pentru a raspunde cererii crescute.

In 1976 au intrat pe piata lansetelor cu deschiderea unei fabrici in care erau produse articole de calitate superioara pentru piata din Japonia.

In 1986 au modernizat linia de productie a carligelor si au dezvoltat gama produselor oferite.

In 1987 Gamakatsu devenise un producator important cu o linie completa de echipament pentru pescuit ce cuprindea lansete, carlige, imbracaminte si accesorii.

In 1988 dupa modernizari importante ale procesului de fabricatie, Gamakatsu a deschis doua fabrici in Thailanda si China. Acestea importau carlige fabricate in Japonia pentru realizarea a numeroase produse ( monturi, muste artificiale etc).

Carligele Gamakatsu sunt cunoscute, cumparate si utilizate in intreazga lume datorita garantiei calitatii si originalitatii lor.Gamakatsu dezvolta produse care raspund celor mai exigente cerinte ale pescarilor.

Gama produselor Gamakatsu este disponibila in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar