Coleman

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Coleman este unul din producatorii de echipament pentru activitati in aer liber cu o istorie si traditie ce se pletesc cu interesul pentru dezvoltarea produselor prin utilizarea tehnologiilor si materialelor revolutionare.

Istoria Coleman incepe cu realizarea de catre W.C Coleman in 1900 a primei lanterne care era alimentata cu gaz. Acestea au luminat primul meci de fotbal desfasurat seara in Mississippi in 1905.

In al doilea razboi mondial Coleman si-a adus contributia la imbunatatirea alimentatiei soldatilor prin plitele portabile realizate 1942.

In 1954 modul in care se desfasurau picnicurile s-a schimbat prin prezenta lazilor cu gheata al caror design a fost revolutionat de Coleman prin adaugarea izolatiei interioare ce pastra alimentele si bauturile o perioada mai indelungata in stare optima.

In anii 60 influenta Coleman s-a extins prin lansarea gamei de corturi, saci de dormit si scune pentru camping.

Cu o dezvoltare importanta in domeniul articolelor pentru activitatile in aer liber (drumetii, campare, pescuit etc), cu implicare in competiile sportive inclusiv prin proiectarea flacarii olimpice pentru Olimpiada de Iarna din 2002, Coleman s-a remarcat de-a lungul deceniilor prin inovatie si calitate fiind si in prezent un nume important ce sustine stilul de viata sanatos in mijlocul naturii.

La 120 de ani de la producerea lanternelor, Coleman este oriunde sunt prieteni, foc de tabara si activitati in mijlocul naturii (drumetii, campare, pescuit, concerte etc).

Gama produselor Coleman include, corturi, saci de dormit, lanterne, mobilier si vesela pentru camping, lazi frigorifice, aragazuri portabile, butelii pentru acestea s.a.

Gama produselor Coleman se regaseste in oferta celui mai mare magain de pescuit din Romania – Total Fishing.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar