Inapoi

Scaune pescuit Wychwood

Nu gasim produse potrivite selectiei.

Avantajele utilizarii unui scaun pentru pescuit Wychwood

Pentru a beneficia de confortul necesar in timpul partidelor de pescuit la crap, stationar etc, utilizarea unui scaun de pescar potivit este esentiala. Exista numeroase modele de scaune pentru pescuit iar in functie de preferintele fiecarui pescar si de caracteristicile  scaunului, acestea pot fi utilizate la fiecare iesire in aer liber atat la pescuit cat si in camping. Scaunele de pescuit Wychwood sunt realizate pe baza experientei si cunostintelor unei echipe de profesionisti pentru a asigura calitate, rezistenta adaptabilitate si confort la fiecare partida de pescuit. Materialele rezistente, designul compact la transport, suprafata moale usor de curatat, dimensiunile generoase si cadrul rezistent care suporta sarcini mari sunt doar cateva din trasaturile ce recomanda scaunele pentru pescuit Wychwood pescarilor.

Cum alegem un scaun pentru pescuit Wychwood

Alegerea unui scaun pentru pescuit Wichwood se poate face in functie de preferintele pescarilor si de caracteristicile fiecarui model( sarcina maxima admisa, material, dimensiuni etc). Scaunele pentru pescuit Wychwood sunt realizate pe baza experientei acumulate de-a lungul anilor in domeniul pescuitului la crap si cu ajutorul materialelor de calitate superioara, rezistente la uzura si usor de curatat. Constructia rezistenta si designul modern asigura confortul pescarilor in diferite conditii prezente la fiecare loc de pescuit ales.

Wychwood Comforter Armchair este un scaun confortabil, constuit pe cadru rezistent din otel inoxidabil, cu captuseala groasa din material moale. Picioarele care pot fi ajustate in inaltime si talpile supradimensionate pentru noroi  permit utilizarea scaunului pe orice tip de teren.

De ce sa alegi un scaun pentru pescuit Wychwood de la Total Fishing

In oferta Wychwood existenta in cel mai mare magazin online de pescuit din Romania, Total Fishing, se regasesc numeroase scaune pentru pescuit la preturi mici, accesibile pescarilor dar pastrand  standardele inalte ale calitatii brandului. Fiecare produs este insotit de descriere astfel incat pescarii pot afla specificatiile si pot identifica rapid modelul de scaun dorit. Recomandarile primite de la consultantii magazinului faciliteaza de asemenea alegerea scaunului potrivit cerintelor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur