Modele Sabage Gear XLNT3

Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Din Suedia, cu dragoste !

Suedezii de la Savage Gear isi maresc portofoliul de familii de lansete pentru spinning in anul 2019 cu game apetisanate.
Gama XLNT3 iese in evidenta avand in spate tehnologia niponilor de la Toray. Colaborarea cu japonezii pe partea de blancuri este o miscare inteligenta care se aliniaza trendului pietei actuale.

Date tehnice Savage Gear XLNT3

Savage Gear face un pas inainte in piata lansetelor de rapitor prin modelul botezat XLNT3. Lansete cu actiune fast ( rapida ), gandite in 2 marimi si gramaje aferente pentru a acoperi pescuitul tuturor speciilor de rapitori de pe continent.

Propune modele pentru spinning, pentru cast si versiunea travel.
Inelele au fost inzestrate cu tehnolgia Coil Control Guides, care asigura o fluiditate mai buna firului in timpul lansarii.inel de plecare Savage Gear XLNT3

Modele disponibile Savage Gear XLNT3

Atat in versiunea de 2.13 metri cat si 2.43 metri pentru spinning avem 5 modele care pleaca de la 2 grame si ajung conform specificatiilor la puteri de pana in 150 grame.modele Savage Gear XLNT3

Seria XLNT3 TRIGGER este asignata baitcast-ului. Trei modele pentru versiunea de 7 picioare ( 2,.13 metri ) si doua pentru cea de 8 picioare ( 2.43 metri ).

XLNT3 ROADRUNNER reprezinta varianta travel. Suedezii ne propun 3 modele pentru spinning si 2 pentru cast. Lansetele vin pe o constructie de 4 elementi.

Primele impresii

La prima atingere ies in evidenta prin greutatea redusa, prin faptul ca sunt echilibrate si nu in ultimul rand prin mandrina special conceputa si despre care nu vom oferi multe detalii. Merita o vizita la magazin pentru a fi admirate.mandrina Savage Gear XLNT3

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)