Relax Lures

Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Universul Relax

Relax nu mai are nevoie de prezentare. Este o carte de vizita atunci cand discutam de naluci soft. Este cea mai populara naluca folosita in Romania. Are avantajul de a veni in multe modele si culori. Marimile in care se produc gumele de la Relax acopera toata gama de nevoi.
Magazinul Total Fishing pune la dispozitie o gama de peste 20 de modele care totalizeaza 400 de culori Relax Lures.
Cand ajungi in fata panoului cu nalucile Relax, este imposibil sa nu pleci cu 3 plicuri acasa.naluci Relax

Nalucile Relax Lures

Nu numai pretul, modelul sau culorile te inspira sa faci pasul in universul Relax. Capturile inregistrate cu aceste naluci sunt dovada vie a faptului ca sunt prinzatoare.
Am testat vreme indelungata modele ca Ohio, Kopyto, Bass. In foarte multe culori. Mai devreme sau mai tarziu, pestii au aparut.
Nu plec cu trusa la apa fara sa am cel putin 7 culori si 3 modele de la Relax. Experientele de la malul apei m-au invatat sa plec cat mai pregatit.
Am surprins momente frumoase pe multe lacuri, chiar si pe Dunare cu aceste naluci.Relax Lures

Relax Lures – naluci pentru orice vreme

O partida la salau fara naluci Relax este ca si cum ai pleca descult de acasa. Mai bine nu iesi. E si pacat. Unde mai pui ca poate ploua si te uzi la sosete…salau la Relax Lures
Sunt naluci cu care am deschis portile spre rapitori multor pescari.
Relax este genul de naluca care te ajuta din orice pozitie. Va evolua din orice pozitie. Chiar si pe gramaje subdimensionate.
Materialul moale din care este confectionata aceasta naluca este perfect pentru orice situatie.

Relax Lures – naluci pentru orice apa

Am descoperit modele precum Relax Bass, care m-au scapat de gherla.
Nu trebuie sa prinzi pesti mari. Trebuie sa prinzi. Punct.relax luresDaca iti propui sa prinzi pesti mari, ai cu ce. Si prinzi. Garantat.Relax Lures la Dunare
In partidele pe Dunare, in 80% din cazuri pescuiesc naluci Relax. Ohio, Bass, Kopyto.
Pe lacuri la fel. Sunt modele care se comporta bine atat in curent pe ape curgatoare, cat si pe balti.

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)