Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Pescuit la crap – bagajeria este voluminoasa si complexa

Daca luam in calcul bagajeria voluminoasa dar si necesarul unei partide de pescuit la crap de minim 24h, ne vom afla in situatia in care vom cauta variante pentru o organizare eficienta a intregului echipament dar si pentru reducerea acestuia.pescuit la crap - cutie compartimentata Wychwood

Wychwood – solutii pentru pescuit la crap

Wychwood reuseste sa aduca pe piata un organizator complet. Tinand cont ca vorbim de o cutie compacta, aceasta se poate transporta in aproape orice geanta de dimensiuni medii, pastrand astfel echipamentul redus pe care il cautam cu totii.

Wychwood Rig Box – trusa ideala pentru pescuit la crappescuit la crap- wychwood rig box

Are in componenta un penar aflat in partea superioara a cutiei. Vom transporta peste 40 de carlige legate. Penarul este insotit de 20 de pini pentru ancorarea carligelor legate.
Spatiile conexe ne ajuta sa depozitam o multitudine de accesorii necesare pentru legarea monturilor de crap. De la role de fir, crosete, foarfece, varteje, conuri anti tangle, pana la clips-uri si orice avem nevoie.

Materiale rezistente la exploatare intensa

Cu toate ca avem in fata o cutie cu un pret relativ mediu, putem aduce in discutie materialele de foarte buna calitate. Plasticul din care cutia este confectionata, are un grad ridicat de rezistenta la rupere.

Balamalele cutiei sunt confectionate dintr-un plastic rezistent la uzura. De asemenea, mecanismul de blocare este unul sigur, confectionat dintr-un material robust.

Dimensiuni optimizate pentru depozitare si utilizare

Pe capacului organizatorului, gasim gravata o rigla de 30cm (12″) de care ne vom ajuta pentru a da lungimea dorita rigului.
Wychwood Rig Box se prezinta in urmatoarele cifre : 36cm x 25cm x 5cm. Cutiile interioare totalizeaza 31 de compartimente.
Dimensiuni cutii interioare:
2x 10 compartimente – 12cm x 8.5cm x 3cm
1x 11 comparimente – 23cm x 15cm 3 cm
Wychwood Rig Box este o solutie de luat in calcul atunci cand vorbim de pescuit la crap.

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)