penar pentru rig-uri de feeder

Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Daca vorbim de solutii de stocare, atunci acest penar pentru rig-uri de feeder merita toata atentia! Britanicii de la MAP ( Match Angling Products ) si-au gasit rapid locul in trusele pescarilor romani de feeder. Sistemele pe care le dezvolta si le ofera in acest moment fac parte din gama produselor unde calitatea si utilitatea ating cote inalte. Echipa din spatele produselor cum ar fi acestpenar pentru rig-uri de feeder are o vasta experienta la malul apei. Toti sunt pescari angrenati in fenomenul competitional.

Versatil ca penar pentru rig-uri de feeder

Lansat in anul 2017, penarul in cauza s-a bucurat de o primire calduroasa in multe truse de pescuit. Este gandit sa iti poti adapta rig-urile de feeder intr-un mod rapid chiar de la malul apei, in timpul partidei.
Capacitatea de stocare este impresionanta in acest caz. Ambele fete ale penarului sunt utilizabile.

Pinii de ancorare sunt realizati din materiale rezistente atat la temperaturi ridicate cat si la tensiuni in urma ancorarii rig-urilor.

Gandit de pescari pentru pescari ca penar pentru rig-uri de feeder

rigla penar pentru rig-uri de feeder

Ambele fete ale acestui penar pentru rig-uri de feeder vin in dotare cu o rigla pozitionata pe capacul de inchidere. Deserveste extrem de bine orice disciplina de pescuit cu monturi fine. De la rig-uri scurte pentru method de chiar si 2 inch, pana la cele de 35 de cm aplicabile in anumite situatii pe ape curgatoare.

Sisteme de protectie

In cazul in care ramane din greseala expus soarelui, nu trebuie sa va ingrijorati. Capacele au fost concepute din materiale rezistente la razele de tip UV ( ultraviolete ) . Este important pentru ca monturile de feeder realizate din monofilament nu vor mai fi afectate pe termen lung. Si nici inelele de latex care fac obiectul unor rig-uri mai tehnice.

Materiale durabile

sistem inchidere penar pentru rig-uri de feeder

Partea care asigura inchiderea acestui penar pentru rig-uri de feeder este conceputa din materiale rezistente la uzura. Plasticul folosit are densitate ridicata si asigura un contact foarte bun in urma inchiderii capacului superior.

Suprafata de inchidere este prevazuta cu doua puncte care asigura acest proces. In partea opusa avem doua seturi a cate 3 balamale care ajuta substantial si maresc durata de viata a penarului.

Rezistenta sporita

De remarcat este ca avem pe ambele fete dotate garnituri. Astfel, inginerii de la MAP au rezolvat problema infiltratiilor apei in partidele ploioase. Daca accidental scapati penarul in apa, nu trebuie sa va ingrijorati. Nici o picatura nu va lua contact cu rig-urile din interior.

prezentare rigla penar pentru rig-uri de feeder
Riglele din dotare sunt ajustabile. Pinul din partea superioara este atasat de sina principala printr-un element de glisare. Se poate slabi sau strange prin rotire la momentul la care ne setam lungimea la care vom executa monturile.

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)