Anaconda Carp Gear

Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Producatorul german Anaconda intra in cursa echipamentelor de top pentru pescuit la crap. Se remarca prin calitatea produselor pe care o pune la dispozitie pescarilor acestui stil de pescuit.
Nemtii sunt un simbol al calitatii produselor pe care le pun la dispozitie publicului larg. De-a lungul timpului, in segmentul de agrement, nemtii si-au pus amprenta prin materialele de inalta calitate si fiabilitatea acestora in timp. Astazi descoperim Anaconda Carp Gear.

Anaconda Carp

Astfel, cand vorbim de pescuit, nemtii nu lasa garda jos. Anaconda este unul din brand-urile de pescuit sportiv care activeaza in zona disciplinei de pescuit la crap. Gama de produse sub acest nume include si produse din zona de bagajerie sau auxiliare.

Bagajeria pentru pescuit la crap este unul dintre punctele forte ale celor de la Anaconda. Seria Carp Gear vine si propune 3 modele de sisteme destinate depozitarii de auxiliare si nu numai, pescarilor de crap.

Anaconda Carp Gear

Cele 3 modele gandite de inginerii germani au fost create pentru mai multe scenarii. Seria Anaconda Carp Gear a fost dezvoltata pentru a stimula pescarii sa isi poata configura volumul de bagaj necesar partidelor lungi de crap cat mai optimizat.
In scenariul unei partide de pescuit la crap cu o durata mai mare de 48 ore, cele 3 genti sunt suficiente. Permit cu lejeritate depozitarea hainelor, a mulinetelor, a accesoriilor si elementelor de avertizare sonora.bagajerie crap anaconda

Spatiile au fost atent proiecate si permit compartimentare in functie de profilul fiecarui pescar. Seria Carp Gear s-a bucurat de un succes enorm in piata crapista de pe continent.
Pe langa avantajele unei modularitati ridicate sau calitatea materialelor folosite in productie, pretul este unul extrem de competitiv.
Mult spatiu disponibil la un pret scazut si o calitate ce se reflecta in timp, sunt cateva din testimonialele pescarilor care au luat contact cu bagajeria de pescuit la crap a nemtilor de la Anaconda.

Anaconda Carp Gear 1

Este primul model al gamei. A fost gandita pentru depozitarea si transportul lucrurilor de mici dimensiuni. Gratie cifrelor, in compartimentul principal se pot depozita cu usurinta 4 mulinete de pescuit la crap de tip ”big pit”.
Avand o lungime de 42 de centimetri pe o inaltime de 32 si o latime de 28, Anaconda Carp Gear 1, pune la dispozitie suplimentar 3 buzunare exterioare prevazute cu fermoar. Este geanta ideala unde se pot compacta mulinetele, avertizorii si swinger-ele.anaconda carp gear 1 bagajerie pescuit la crap

La fel de bine, permite stocarea setului de tacamuri daca este nevoie. Este un adevarat “utility bag “.
Isi extinde aria de utilizare cu usurinta. Cifrele constructive o fac ideala pentru un bagaj de mana daca intentionati o calatorie cu avionul. Design-ul este placut gratie culorii uniforme pe tenta de verde inchis.

Anaconda Carp Gear 2

Pastreaza nota de ingeniozitate germana. Isi mareste volumul dar nu alarmant. Nemtii au luptat cu “aerul mort “. In urma studiilor efectuate la nivel international, cea mai mare problema in sectorul de transport este aceea ca se “cara “aer. Da, ati auzit bine. De cele mai multe ori, coletele, cutiile sau gentile nu sunt optimizate de utilizatori. Media de spatiu mort inutilizabil sare de 10 % din volumul total.anaconda carp gear 2 bagajerie pescuit la crap

Anaconda Carp Gear 2 a fost desenata special pentru a reduce problema de mai sus. Avand o lungime totala de 67 de centimetri, primeste o inaltime si o latime de 40 . Exteriorul a primit 4 buzunare dintre care doua se regasesc pe partea frontala. Nici zona superioara nu a fost lasata la voia intamplarii. Un buzunar de tip “pouch “ este disponibil si gandit pentru acele mici lucruri care trebuie sa fie la indemana. De la acte, chei, permis de pescuit si pana la lucruri de igiena personala. Aici isi pot gasi locul cu usurinta.

Anaconda Carp Gear 3

Este “jumbo-ul “gamei. Destinata lucrurilor masive. De la haine si pana la sisteme de stocare a accesoriilor. Totul intra aici. Mult spatiu, posibilitati multiple. 4 buzunare exterioare generoase, dintre care doua se regasesc pe lanterale iar doua pe partea frontala.

Ca de obicei, nemtii vin cu solutii. Carp Gear 3 are doua directii. Fie permite stocarea bagajului necesar unor partide lungi, fie poate fi utilizata ca mijloc de depozitare a intregului echipament pentru o partida de pescuit la crap de maxim 48 de ore.
Lungimea de 80 de centimetri este ajutata de inaltimea de 50 si latimea de 38. Sunt cifre impresionante care dezvolta un cubaj de invidiat.bagajerie crap anaconda carp gear 3

4 mulinete, doua penare de monturi, setul de avertizori, swinger-ele, o cutie de accesorii pentru realizarea monturilor, bile de carlig, un hanorac pentru dimineti racoroase, pot fi transportate la sesiunile de pescuit la crap unde tinta este “compact “.
Anaconda Carp Gear 3 este suficienta si poate suplini nevoia de genti suplimentare. Este un organizator in adevaratul sens al cuvantului.

Daca sunteti in cautare de echipament in zona de bagajerie pentru pescuit la crap, atunci Anaconda Carp Gear poate fi un partener pe termen lung.

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)