Benzar Mix Pom Pom Bait Ananas

SKU
98086725
12,00 LEI

Indisponibil

PROMO: Comenzile de peste 100 RON beneficiaza de 5% reducere (cu exceptia produselor Shimano). Reducerea pe comanda se aplica inclusiv produselor care se afla deja la reducere.

Detalii Benzar Mix Pom Pom Bait Ananas

Pentru pasionatii pescuitului la feeder, folosirea acestei momeli-minune se potriveste foarte bine, datorita usurintei cu care poate fi folosita în montura feeder propriu-zisa. Marea majoritate a adeptilor method feeder stiu ce sunt tepusele pentru fixarea peletelor sau a micro-boiliesurilor.
Acestea sunt accesoriu ideal si pentru ultima inovatie a lui Benzar Zsolt, momeala de carlig Pompom. Este probabil prima momeala de carlig care are capacitatea de a înmagazina orice aroma lichida si de a o elibera, treptat, în masa apei, generand o atractie puternica si constanta în preajma carligului.
Este aproape imposibil de a numi materialul din care aceste momeli sunt realizate. Este o combinatie de fibre rezistente, din bumbac, care, odata înmuiate în aroma (dip, aditivi lichizi, atractanti, etc) capata o forma aproape rotunda.
Întrucat compozitia Pompom-urilor este preponderent lichida, manuirea lor necesita un dispozitiv de dipuire.
Prezentarea momelii pe firul de par poate fi facuta, atat singular, cat si în combinatie cu orice momeala siliconica: porumb, viermi sau larve artificiale.
Capacitatea eliberarii treptate a aromei se datoreaza compozitiei speciale a Pompom-ului:
- stratul exterior, cu fibre mai rare, elibereaza nada în timpul cel mai scurt, imediat dupa lansare
- stratul interior, cu fibre dense, are rolul de a retine mai mult aroma si de a o elibera într-o perioada mai îndelungata, mentinand interesul si curiozitatea pestilor.
- aroma: Ananas
- cantitate:35buc/borcan
Mai multe informatii
Tip momeli artificiale Altele
Brand Benzar Mix
Produse similare
Cel mai bun pret garantat 5% reducere
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 200 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar