Inapoi

Cutii pescuit Arrow

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele cutiilor de pescuit Arrow

Pescarii, indiferent de tehnica pe care o practica, au nevoie de instrumente care sa pe permita organizarea si depozitarea in siguranta a numeroaselor accesorii necesare in timpul partidelor de pescuit. Astfel, pentru schimbarea rapida a monturii sau momelii artificiale in cazul pescuitului la rapitori, o cutie de pescuit care sa permita origanizarea obiectelor de mici dimnesiuni este utila si binevenita. Cutiile de pescuit Arrow beneficiaza de garantia calitatii materialului din care sunt realizate ceea ce asigura o utilizare indelungata in bune conditii. De asemenea produsele de calitate sunt disponibile la preturi mici fiind astfel accesibile oricarui pescar.

Cum alegem cutiile de pescuit Arrow

Pentru depozitarea celor mai mici accesorii sau naluci pescarii pot alege din gama cutiilor de pescuit care este disponibila in magazinul de pescuit online si fizic. Pentru pasionatii pescuitului la crap accesoriile pentru realizarea monturilor pot fi organizate cu ajutorul unei cutii pentru pescuit care are separatoare sau compartimente. Exista cutii din plastic cu separatoare detasabile ce permit adaptarea spatiului la nevoile fiecarui pescar si faciliteaza accesul usor la continut reducand astfel timpul necesar pregatirilor.

De asemenea pentru pescarii de rapitori cutiile din pastic de la Arrow permit stocarea si organizarea momelilor artificiale ( voblere, lingurite, accesorii, ancore, carlige etc.)

Pentru pescuitul stationar exista cutii de pescuit pentru stocarea si organizarea accesoriilor si a obiectelor de mici dimensiuni.

Indiferent de tehnica practicata cutiile de pescuit sunt utile fiecarui pescar permitand gruparea si identificarea rapida a obiectului dorit pentru o mai buna eficienta in timpul partidei de pescuit.

Dimensiunile cutiilor, numarul de compartimente si materialul din care sunt realizate (plastic), sistemul de inchidere si existenta separatoarelor mobile sunt detalii ce conteaza in momentul deciziei de achizitionare a unei cutii de pescuit de la Arrow. Materialul usor si rezistent la socuri si dimensiunile compacte permit transportul si manevrarea usoara de catre orice pescar iar pretul excelent le recomanda pescarilor indiferent de tehnica practicata.

De ce sa alegi cutiile de pescuit Arrow de la Total Fishing

Diferitele modele de cutii pentru pescuit Arrow disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici permit pescarilor sa aleaga produsul dorit, care sa raspunda cerintelor lor in fucntie de tehnica practicata. Astfel, pescarii, indiferent de experienta pe care au acumulat-o in domeniu pot beneficia de produse calitative la preturi accesibile. Specificatiile prezente la fiecare model si recomandarile consultantilor magazinului aflati mereu la dispozitia clientilor faciliteaza alegerea cutiei de pescuit perfecte pentru fiecare.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite