Acumulator RidgeMonkey Vault C-Smart Powerpack Gunmetal Grey

SKU
RM V CS48 GY
728,00 LEI

Stoc Magazin

PROMO: Comenzile de peste 100 RON beneficiaza de 5% reducere (cu exceptia produselor Shimano). Reducerea pe comanda se aplica inclusiv produselor care se afla deja la reducere.

Detalii Acumulator RidgeMonkey Vault C-Smart Powerpack Gunmetal Grey

Continand succesul modelului RidgeMonkey Vault Dual Voltage Powerpack, C-Smart stabileste un nou standard pentru sursele de alimentare portabile. Conceput pentru a satisface nevoile dispozitivelor moderne, cat si a dispozitivelor vechi, Vault C-Smart permite utilizarea simultana a tuturor celor patru porturi de iesire si este una dintre primele surse de alimentare portabile care ofera tehnologia USB-C cu tehnologia Power Delivery.
Cu producatorii majori precum Apple, Samsung, Google si Microsoft care adopta pe scara larga conectorul USB-C, nu mai este o noua dezvoltare: este noul standard. In plus, USB Power Delivery (cunoscut si sub numele de USB PD) este un protocol de incarcare exclusiv pentru USB-C, ce permite o încarcare rapida si sigura a smartphone-urilor, tabletelor si laptop-urilor care sunt compatibile USB PD (cu putere de incarcare de pana la 45W ).
RidgeMonkey Vault C-Smart va încarca dispozitivul de noua ori mai rapid decat un încarcator standard USB de 5W. In plus, adaptorul de alimentare USB de mare putere inclus în adaptorul PD-C va încarca complet dispozitivul RidgeMonkey Vault C-Smart in doar cateva ore.
Dimensiuni: 190mm x 110mm x 42mm;
Greutate: 850g ;
Capacitate: 13Ah @ 12v / 42,150mAh @ 3.7v
Culoare: Gunmetal Grey

Mai multe informatii
Tip baterii, acumulatori Acumulatori
Brand RidgeMonkey
Produse similare
Cel mai bun pret garantat 5% reducere
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 200 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar