Inapoi

Accesorii mulinete crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 99

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 99

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Noutati si modele de mulinete consacrate Okuma
Urmareste filmul "Noutati si modele de mulinete consacrate Okuma"!

De aceasta data luam in obiectivul camerei marca Okuma. In magazinul TotalFishing au ajuns din nou pe stoc cele mai cautate mulinete dedicate pescuitului la crap sau la feeder. Odata cu modelele Okuma Custom Black au venit si noile Okuma LS-8K. Tota la capitolul noutati, va prezentam in premiera aparitia sezonului 2021: Mulineta Okuma Powerliner Pro Baitfeeder, disponibila in doua variante de marime.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pasionatii pescuitului la crap utilizarea in cele mai bune conditii a mulinetei si obtinerea performantelor cu ajutorul acesteia sunt factori foarte importanti.

Pe langa ingrijirea permanenta a intregului ansamblu pentru prelungirea utilizarii in cele mai bune conditii, sunt necesare accesoriile potrivite pentru mulinetele de crap. Acestea sunt realizate din materiale de calitate si permit utilizarea mulinetei in diferite situatii.


Tamburi de rezerva mulinete crap

amburul de rezerva (din aluminiu sau grafit) de tip long cast cu forma speciala, alungita, permite lansarile precise la mare distanta. Pot fi achizitionate in functie de necesitatile si preferintele fiecarui pescar (loc de pescuit, distanta de lansare, etc. ) si dupa compatibilitatea cu modelul de mulineta detinut.T

Reductiile de tambur pot fi cumparate in functie de brandul, modelul si marimea mulinetei si pot fi utilizate in momentul in care se pescuieste cu un fir de diametru redus.

Toate accesoriile pentru un anumit tip de mulineta sunt produse de acelasi brand care produce si mulineta si utilizarea lor prelungeste durata de functionare a echipamentului in cele mai bune conditii.

Materialele de calitate si tehnologiile de ultima ora utilizate pentru realizarea acestor acccesorii garanteaza o experienta placuta la pescuit fara grija capacitatii de rezistenta a echipamentului in conditii extreme.

Puteti gasi diferite accesorii pentru mulinetele de crap in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi excelente. Acestea vin in sprijinul pescarilor de crap pentru imbunatatirea performantelor obtinute in timpul partidelor de pescuit desfasurate in compania prietenilor apropiati sau in timpul concursurilor in incercarea de a castiga trofeul cel mare si recunoasterea celor din jur.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur