Inapoi

Swimbaits

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 494

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 494

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la spinning - Street Fishing
Umareste filmul "Pescuit la spinning - Street Fishing".

Incepem acest sezon cu o emisiune dedicata pescuitului la spinning. Invitatul lui Radu este Stefan Dinu, promoter si parinte al conceptului “ Street Fishing” in Romania. Lui ii place sa o numeasca comunitate. De ce ? Vesti afla urmarind acest episod.
Radu si Stefan intra intr-o discutie despre lanseta de ultra light. Trebuie sau nu sa fie scumpa? Ce solutii avem intr-un buget de 200 de lei, este doar unul din subiectele dezbatute.
Stefan ne explica ce inseamna bait finesse. Nu are legatura cu ultra light-ul. Este “ alta mancare de peste “. Lanseta de compromis este acea lanseta cu care poti pescui la biban, la clean sau pastrav.

Poate fi una ieftina si foarte buna. Urmarind acest episod veti descoperi cateva modele catalogate de cei doi ca fiind optime pentru a lua contact cu aceasta lume.

Stefan ne recomanda si cateva lucruri pe care ar trebui sa le stim despre firele de pescuit in aceasta clasa. Nici mulineta nu este ocolita. Tambur de 1000 sau mai mult ? Aflati raspunsul in aceasta emisiune.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pescuitul la rapitori se pot utiliza numeroase tipuri de naluci artificiale ce vor prinde cele mai frumoase capturi. Una din optiuni este folosirea unui swimbait. Acestea sunt naluci revolutionare, realizate cu materiale de noua generatie, cu forme si culori naturale care imita perfect miscarile unui peste trezind interesul rapitorilor.

Miscarile dinamice generate de forma articulata ( pe care o au unele modele) simuleaza perfect deplasarea unui peste iar rezistenta imbinarilor in timpul atacului violent al pestilor rapitori este data de materialele revolutionare si constructia metalica interioara.

Swimbaits-urile sunt disponibile intr-o gama variata de modele, culori si marimi permitand fiecarui pescar alegerea nalucii perfecte pentru echipamentul utilizat sau locul de pescuit ales.

Toate modelele sunt echipate cu componente de calitate ( ancore, carlige etc), rezistente la coroziune si la situatiile dificile din timpul atacului si recuperarii pestilor de mari dimensiuni.

Structura interna realizata dim material metalic ofera rezistenta, fara a impiedica miscarile naturale ale nalucii, astfel incat se pastreaza echilibrul perfect in timpul recuperarii.

In magazinul de pescuit online si cel fizic sunt disponibile numeroase modele de swimbaits, fiecare pescar putand alege culoarea sau marimea potrivita in functie de echipamentul utilizat, locul de pescuit preferat, pestele vizat etc.

Gama variata de produse este insotita de oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile pentru orice buget pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul materialelor si tehnologiilor de ultima ora, care au aplicatii in domeniul pescuitului la spinning. Numeroase swimbaits poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea si rezultatele exceptionale obtinute cu ajutorul produselor lor in timpul competitiilor si nu numai.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur