Inapoi

Suporti ponton

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

21 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

21 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului pe ponton suportii necesari pentru fixarea lansetelor se instaleaza diferit de modul de instalare caracteristic altor tipuri de terenuri. Sunt necesare accesorii ce permit fixarea acestora in lemnul pontonului. Suportii de ponton se fixeaza usor, prin insurubare si asigura stabilitatea lansetelor chiar si in conditiile transaturilor violente sau ale vantului puternic, fara sa afecteze partida de pescuit si permitand petrecerea unor ore placute in mijlocul naturii.

Suportii pentru ponton se potrivesc cu anumite modele de picheti sau sunt universali si pot fi alesi in functie de diametrul suportilor de lansete.

Materialul de calitate si tehnologia performanta utilizata la realizarea acestor suporti au creat un produs ce garanteaza stabilitatea lansetelor indiferent de conditiile de pescuit. Pot fi realizati din aluminiu usor sau otel inoxidabil eliminand riscul aparitiei coroziunii la utilizarea pe termen lung.

Finisajul mat reduce riscul aparitiei zgarieturilor si mareste durata de utilizare.

Exista modele cu garnitura interioara, acestea favorizand utilizarea cu diferite diametre de picheti.

Orice model de suport pentru ponton preferati, in magazinul de pescuit online gasiti numeroase tipuri, de la branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul timpului. Acestea sunt disponibile la oferte si preturi bune, de la cele ieftine accesibile indiferent de buget la cele din gama inalta de pret realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii, toate remarcandu-se prin calitate si rezistenta la utilizare indelungata in orice conditii. Gama variata de modele permite studierea specificatiilor fiecarui produs si alegerea celui ce se potriveste cel mai bine cerintelor fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur