Inapoi

Scaun JRC Defender Hi-Recliner Armchair

Producator
SKU
1441631

Comenzi telefonice 031 433 44 44

Regular Price 454,00LEI Pret Special 360,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
Discount
21%
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
  • Mai ieftin cu 21 %

Detalii Scaun JRC Defender Hi-Recliner Armchair

JRC Defender Hi-Recliner Armchair este un scaun de pescuit din clasa operationala, destinat utilizarii pe o perioada lunga de timp fara a simti discomfort. De asemenea, constructia pe concept pliabil il face pretabil utilizarii si in alte situatii cum sunt camping-ul sau iesirile de o zi  in natura.

Spatarul se poate ajusta in mai multe pozitii, in functie de necesitati prin sistemul cu clema de presiune ce actioneaza pe blocatorii scheletului de tip interconectare pe roata dintata. Cotierele sunt generoase in lungime si ofera un plus de confort in utilizare. Sunt conectate de partea mobila ajustabila a scheletului pentru a indeplini conceptul “follow the user” ( urmareste utilizatorul), eliminand astfel situatia de a nu le folosi, indiferent de pozitia spatarului.

Cadrul este realizat pe o platforma de otel sub forma de bare tubulare. Se mentine astfel rezistenta datorita materialului (otel) si se reduce considerabil greutatea totala (bara tubulara). Atat picioarele din fata cat si cele din spate sunt conectate prin intermediul unei bare de ranforsare pentru a rigidize intregul ansamblu in exploatare.

Picioarele sunt telescopice si se regleaza independent, astfel asigurand stabilitate pe orice tip de teren. Mecanismul de reglare este gandit pe baza de arc sub presiune, oferind astfel posibilitatea unui montaj perfect inclusiv pe teren inclinat. Talpicile sunt generoase pe profil patrat pentru a nu se afunda in sol moale. Se regleaza automat beneficiind de un sistem de conectare cu picioarele scaunului de tip nuca.

Materialul din care sunt confectionate sezutul si spatarul este polyester cu rezistenta la uzura, si spuma cu densitate ridicata ca si captuseala.

Greutatea totala de numai 5.2 Kg este un alt avantaj constructiv care se reflecta in manevrabilitate si transport. Dimensiunile generoase il incadreaza cu usurinta in clasa scaunelor ce pot fi utilizate perioade mai lungi de timp.

Caracteristici:

  • Cadru rezistent din otel;
  • Sistem de ajustare a pozitiei spatarului;
  • Manere confortabile;
  • Picioare ajustabile cu sistem de blocare;
  • Talpici anti-noroi;
  • Saltea din spuma de inalta densitate cu strat exterior rezistent din polyester.
Specificatii:
  • Greutate: 5.2kg;
  • Dimensiuni: 71 x 58 x 83cm.

Specificatii Scaun JRC Defender Hi-Recliner Armchair

Producator JRC
Tip scaune Scaune pescuit
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Scaun JRC Defender Hi-Recliner Armchair
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie