Inapoi

Plute apa curgatoare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul pe ape curgatoare este necesara utilizarea unor plute cu forma specifica care sa asigure prezentarea perfecta a momelii chiar si in conditii de curent puternic.

Pentru pescuitul la rubesiana in ape curgatoare puteti alege o pluta cu corpul din poliuretan si antene interschimbabile, forma, greutatea, si culoarea acesteia putand fi alese in functie de preferintele fiecarui pescar la stationar.

De asemenea, exista varianta alegerii unei plute in-line pentru pescuitul in curenti puternici, stabilitatea acesteia si buna vizibilitate a antenei permit sesizarea celor mai fine trasaturi imbunatatind rezultatele obtinute in timpul partidei de pescuit.

Exista modele de plute care au un design ce permite utilizarea lor atat pe ape curgatoare cat si pe lacuri cu rezultate remarcabile.

Plutele pentru peacuitul pe ape curgatoare sunt realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii utilizate in domeniul producerii echipamentului pentru pescuit stationar. Multe modele poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul vremii si pentru rezultatele exceptionale obtinute cu ajutorul acestora in cadrul competitiilor importante de pescuit stationar. Plutele au fost testate o perioada indelungata inaintea lansarii pe piata, de pescari cu mare experienta in domeniu pentru a asigura eficienta lor in orice conditii.

Indiferent de locul de pescuit ales sau echipamentul utilizat, in magazinul de pescuit online puteti gasi numeroase modele de plute pentru pescuitul pe ape curgatoare. Acestea sunt disponibile la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru pescuit, astfel incat fiecare pescar poate alege produsul potrivit in functie de preferinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur