Pescuit la feeder, stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 9486

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 9486

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la feeder
Urmareste filmul "Pescuit la feeder".

Am dat o fuga la un pescuit la feeder la crap. Am descoperit ce trebuie facut si cum sa abordam o astfel de partida pentru a prinde mult peste.
Radu Dascalescu ne arata cateva din metodele la care apeleaza pentru a pacali foarte usor crapii. Asadar, in acest film descoperim tehnica de vad progresiv, momeli si tehnici uitate ( tehnica cu momeli de nutritie si push stop-uri ), si detalii despre o lanseta buna si ieftina pentru pescuit la feeder dupa crapi. Capturi multe, tehnica si abordare intr-un film care merita urmarit cu atentie.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Tehnica pescuit feeder

Este o tehnica de pescuit stationar, eficace si relativ usor de practicat, ideea de baza fiind ca nada sa ramana constant in aceeasi arie cu momeala, formand o zona capcana. Este , de asemenea, un stil accesibil din punct de vedere al costurilor, dat fiind numarul redus al accesoriilor si costul decent al echipamentelor folosite. Pentru achizitionarea acestora exista oferta bogata, atat in magazine online cat si in magazine fizic, si sunt disponibile si individual si sub forma de seturi.

In varianta de kit exista posibilitatea  sa le adjudeci la preturi mici.

Pentru pescuitul la feeder , in principiu, echipamentul include: lansete feeder, mulinete feeder, cosulete feeder, momitoare,method feeder si pellet feeder, monturi feeder si alte accesorii.

Daca vorbim de bete, acestea au specific numarul mare de inele care sa ii asigure o distribuire progressive a tensiunii pe blank, varfuri interschimbabile de puteri si actiuni diferite.

Mulineta de feeder se alege tinand cont de lanseta, de stilul de pescuit, de tipul de pesti vizati.

Astfel, ca stil de pescuit la feeder deosebim: pescuit la feeder cu cosuletul momitor, pescuit cu  method feeder si pescuit la feeder cu plumb. In privinta pestilor vizati, trebuie sa luam in calcul faptul ca , desi este o tehnica de pescuit adresata pestilor pasnici din ape dulci, putem prinde cu aceasta metoda si pesti rapitori ca somnul , avat, sau scrumbie.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar