Inapoi

Rubeziene

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la rubeziana - Ce este rubeziana
Urmareste filmul "Pescuit la rubeziana - Ce este rubeziana".

Descopera rubeziana si avantajele acestui sistem de pescuit. Afla notiuni introductive despre componentele care stau la baza acestui ansamblu. Rubeziana pe intelesul tuturor!

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pescarii care practica tehnica pescuitului la rubeziana cunosc frumusetea acestuia si importanta utilizarii echipamentului potrivit pentru a obtine rezultatele dorite. Folosirea unei rubezienene puternice mareste sansele prinderii exemplarelor de mari dimensiuni si aducerea acestora in siguranta la mal.

Lungimea, numarul de tronsoane si lungimea acestora, materialul din care este realizata (Carbon) si elementele componente (Power Kit) sunt doar cateva din specificatiile care conteaza in decizia de achizitionare a unei rubeziene.

Exista modele insotite Power Kit ce poate fi utilizat impreuna cu elastice groase pentru obtinerea celor mai bune rezultate la pescuitul pestilor puternici.

O rubeziana cu talonul subtire dar constructie rezistenta realizata cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii utilizate in domeniul echipamentului destinat pescuitului poate fi alegerea potrivita, avand o gama larga de aplicatii in functie de situatiile specifice locului de pescuit ales.

Rubezienele sunt insotite de husa ce le asigura protectia in timpul transportului si depozitarii.

De asemenea, sunt disponibile varfuri si power kit-uri compatibile cu anumite modele de la branduri diferite astfel incat fiecare pescar poate utiliza echipamentul avut in cele mai bune conditii pentru a obtine performantele dorite.

Daca sunteti in cautarea unei rubeziene sau a unei parti componente a acesteia, puteti gasi numeroase modele in magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente. De la rubeziana ieftina, accesibila indiferent de bugetul destinat pescuitului, ce poate fi alegerea perfecta pentru cei ce abia descopera aceasta tehnica, pana la cele din gama inalta de pret, ce poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea produselor si tehnologiile noi utilizate in producerea acestora.



Ce este rubeziana ?

Rubeziana este un sistem de pescuit format din kituri si prelungitor. Este un stil de pescuit aparte, ce face parte din ramura de pescuit stationar in tehnicile cu pluta. Kiturile sunt folosite atat la pescuit cat si la nadit, in vreme ce prelungitorul are rolul de transport atat al nadei cat si al liniei de pescuit pe vadul ales de pescar.


Ce inseamna pescuit la rubeziana ?

Prin pescuit la rubeziana se face referire la o tehnica de pescuit la pluta de mare precizie si finete. Tehnica in sine presupune un set de accesorii necesare acestui stil de pescuit. Aici se includ scaunul modular, role de suport pentru rubeziana si pentru kituri.


Ce inseamna un kit pentru rubeziana ?

Un kit pentru rubeziana este definit de insiruirea de elemente cu mufare telescopica care se ataseaza prelungitorului in regim " put over " . Este piesa ansamblului care sustine linia de pescuit si ajuta la mal pescarul sa controleze pestele in drill.


Ce accesorii pentru rubeziana sunt necesare ?

Este nevoie de un scaun modular , role tip suport pentru rubeziana si suporti pentru kituri. Aceste accesorii pentru rubeziana sunt numeroase.


La ce foloseste un elastic pentru rubeziana ?

Elasticul pentru rubeziana este un accesoriu fara de care nu se poata practica acest stil de pescuit. Rolul acestuia este de a oferi pescarului in timpul drill-ului spatiu de manevra. Dat fiind faptul ca un kit de rubeziana este limitat ca lungime, elasticul ofera lungimi aditionale pentru momentele cand pestele se departeaza de mal, fara a rupe linia de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur