Inapoi

Accesorii monturi varga, ruba, match, bolo

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1337

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1337

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Montura feeder fara rasucire - Treccia Italiana
Urmareste filmul "Montura feeder fara rasucire - Treccia Italiana".

Pescuitul pe ape curgatoare, practicand disciplina feeder este din ce in ce mai indragit. Pescarii incep si migreaza usor din zona de method feeder in cautare de senzatii noi .Una din cele mai agasante situatii este incalcirea strunei care pe rauri poate ajunge lejer si la 120 de centimetri lungime totala. Acest sistem anti rasucire are aplicatii in mai multe zone cum ar fi pescuitul cu plute de tip slider in tehnica match sau feeder. Lungimea poate varia in functie de necesitati. Am decis sa va prezentam sistemul realizat pe doua agrafe de tip quick change ( schimbare rapida ) in ambele capete. Am facut acest lucru pentru a va da posibilitatea sa schimbati dimensiunea acestui sistem ( treccia italiana ) cu usurinta.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

In timpul partidelor de pescuit stationar, indiferent de tehnica aleasa (pescuitul la varga, la rubeziana, match sau bolognesa), este necesara utilizarea unor accesorii care sa imbunatatesca performantele realizate cu ajutorul echipamentului preferat si sa mareasca numarul exemplarelor capturate.

Alegerea plumbilor potriviti se poate face in functie de tehnica aleasa, forma ( alice, picatura, torpila, sfera, olivette etc), greutatea modelului si de culoarea substratului pe care pescuim.

Gama variata de plute permite alegerea modelului potrivit pentru pescuitul la oricare din tehnicile pescuitului stationar si pentru orice loc de pescuit (lac sau apa curgatoare).

Pentru pescuitul la rubeziana pot fi alese diferite modele de elastic (hollow sau solid) disponibile in numeroase culori si marimi.

De asemenea sunt disponibile plioare pentru liniile de pescuit. Pentru organizarea eficienta a acestora exista varianta seturilor cu plioare, usor de transportat si de depozitat in compartimentele scaunelor modulare.

Agrafe, varteje si conectori completeaza gama accesoriilor pentru pescuitul la varga, rubeziana, match sau bolognesa pentru a asigura eficienta echipamentului in timpul pescuitului stationar.

Numeroase accesorii pentru pescuitul stationar sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti pentru urmatoarea partida de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, ce poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul timpului si pentru implicarea permanenta in dezvoltarea echipamentului pentru pescuitul stationar. Gama variata de produse, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare din acestea permit alegerea modelului potrivit pentru preferintele si bugetul fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur