Inapoi

Mulinete somn, accesorii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 102

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 102

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la somn la vobler
Urmareste filmul "Pescuit la somn la vobler".

Urmareste detalii despre o super partida de pescuit la somn la spinning, la vobler sau twister, pe ape mici si tulburi. Daca ai sansa sa cunosti un rau care tine somn, ( Fishing for catfish on river Arno ), incearca un pescuit la somn unic pentru frumusetea sa, pescuit la naluci pe ape mici, curent puternic.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pecuitul la somn este necesara utilizarea unor elemente de echipament care sa reziste sarcinilor mari, atacurilor puternice si recuperarii solicitante caracteristice acestui tip de peste.

Alaturi de o lanseta puternica pentru pescuitul somnului poate fi utilizat un multiplicator sau o mulineta. Multiplicatoarele sunt realizate din materiale rezistente, au componente din otel inoxidabil fiind rezistente la coroziune, au indicatoare pentru capacitatea tamburului, iar modelele sunt disponibile in functie de mana cu care se face recuperarea (exista modele pentru mana stanga sau dreapta).

Multiplicatoarele sunt realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniul pescuitului iar numeroase modele poarta semnatura unor branduri renumite in domeniu pentru calitate si rezistenta in timp a produselor lor si pentru interesul manifestat permanent in dezvoltarea noilor game dedicate pescuitului la somn si imbunatatirii rezultatelor obtinute atat de pescarii cu experienta cat si de cei care abia descopera frumusetea acestui tip de pescuit.

O alta optiune pentru pescarii de somn o constituie utilizarea unei mulinete puternice. Capacitarea tamburului, numarul de rulmenti, raportul de recuperare sau tipul franei, al tamburului si greutatea, sunt doar cateva din detaliile care conteaza in decizia de achizitionare a unei mulinete pentru pescuitul la somn.

Alaturi de multiplicatoare si mulinete pentru pescuitul la somn sunt disponibile si accesorii ce asigura utilizarea in cele mai bune conditii a acestora o perioada indelungata de timp. Accesoriile sunt realizate de aceleasi branduri producatoare ale mulinetelor si sunt perfect compatibile cu acestea, asigurand cele mai bune performante in timpul partidelor de pescuit.

Numeroase multiplicatoare si mulinete sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile pentru orice buget pana la cele din gama inalta de pret.

Care sunt cele mai bune mulinete pentru somn ?

Cele mai bune mulinete pentru somn sunt cele gandite pe o forta de franare mare, sistem de frana de ultima generatie si angrenaje interioare realizate din materiale cu rezistenta ridicata atat la uzura cat si la tensiuni generate de fortele care apar in timpul drill-ului.


Exista un top al mulinetelor pentru somn ?

In preferintele pescarilor, se situeaza in top mulinetele pentru somn, Penn. Sunt urmate de mulinetele pentru somn Black Cat.


Exista mulinete pentru somn ieftine ?

Exista modele de mulinete mai ieftine care pot intra la categoria de mulinete pentru somn. In general, respecta datele tehnice necesare pentru a fi utilizate in pescuitul acestei specii de peste.


Ce mulinete pentru spinning la somn sunt recomandate ?

Se recomanda mulinete compacte, robuste, rezistente, carcasa full metal si dotate cu sisteme de frana multi disc de ultima generatie. Ca marime de tambur intre 4000 si 6000.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur