Inapoi

Mulinete match, accesorii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

43 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

43 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la match se afla in topul preferintelor multor pescari. Poate si datorita faptului ca este cumva un amestec intre pescuitul la lanseta si cel la pluta. Acest stil este in general recomandat pentru apele statatoare, dar poate fi folosit si in ape curgatoare doar daca sunt curenti slabi.

Echipamentul de match cuprinde in mare : lanseta match, mulineta match, waggler, fir sinking, prastie de agrenaj ( de nadire ritmica) si scaun de competitive, accesorii. Achizitionarea fiecaruia dintre aceste componente ar da mari batai de cap oricarui pescar daca nu ar avea la dispozitie un magazin online, unde sa poata consulta rapid o oferta si unde sa poata solicita macar un minim de consultanta.

Indiferent catre ce gama de pret te indrepti, informatiile de baza sunt aceleasi.

Asa cum lanseta de match trebuie sa aiba anumite calitati, sa indeplineasca anumite cerinte, si o mulineta match se supune acelorasi rigori.

Deci, pentru ca o partida de pescuit la match sa fie ceea ce trebuie, mulineta  musai sa fie mica (micro). Un alt reper ce trebuie bifat cand esti in cautare de mulinete match este raportul de recuperare. Adica sa se incadreze pe undeva pe la 5,5:1 sau 6,2:1 , deci un raport de recuperare mare.

Tamburul unei mulinete match este un tambur cu diametru mare, pe care sa incapa  in principiu 100m de fir de 0,16mm – 0,22mm, iar frana este de preferat sa fie pe spate.

Dupa ce s-au bifat aceste detalii, putem urmari cu interes alte aspect , cum ar fi cele de ordin pecuniar.

Ne putem orienta catre produse mai ieftine, desi daca vorbim de scaune de competitive la preturi mici s-ar putea sa avem o surpriza.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur