Inapoi

Accesorii diverse monturi varga, ruba, match, bolo

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 176

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 176

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul stationar, indiferent ca vorbim despre pescuitul la varga, rubesiana, match sau bolognesa, sunt necesare numeroase accesorii pentru a asigura utilizarea optima a echipamentului in timpul partidei de pescuit.

Astfel, sunt disponibile diferite modele de stopper ce pot fi utilizate pentru plutele waggler sau plumbi pentru sondarea locului de pescuit. Acestia permit identificarea tipului de substrat si adaptarea monturilor la conditiile specifice ale locului de pescuit. Exista si diferite modele de accesorii pentru protectia elasticului etc. Accesoriile pentru elastic au culori diferite si permit organizarea mai usoara a acestora pentru identificarea rapida a modelului potrivit in timpul partidei de pescuit.

De asemenea, pot fi achizitionate dispozitive care faciliteaza aplicarea plumbilor alice si inlaturarea lor de pe fir, aparatoare care asigura protectia inelelor de bolognesa in timpul transportului, cutii de varnisuri etc.

Toate acestea, alaturi de numeroase alte accesorii pentru pescuitul stationar, sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru partida de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu materiale de noua generatie si cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile in domeniul producerii echipamentului de pescuit stationar.

Oricare ar fi accesoriul pentru monturile necesare in tehnicile pescuitului stationar pe care il cautati, il puteti gasi intr-o gama variata de modele care raspund cerintelor diferite ale celor care practica pescuitul la varga, rubesiana, match sau bolognesa. Acccesoriile imbunatatesc rezultatele obtinute in timpul partidelor de pescuit stationar si faciliteaza realizarea monturilor necesare fiecarei tehnici.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur